Curs Google Ads – Administrarea si Eficientizarea Campaniilor Google Ads – Cursuri online Ad Web

Vrei sa inveti cum sa vinzi mai mult si mai rapid prin intermediul Google? Inscrie-te la un curs Google Ads organizat de specialistii Ad Web. Vei invata cum se seteaza, cum se administreaza si cum se eficientizeaza o campanie Google Ads (fost Adwords) asa incat sa vinzi mai mult si mai rapid produsele sau serviciile afacerii tale.

De ce sa alegi Ad Web pentru urmarea unui curs Google Ads?

Suntem o agentie de marketing online si SEO la baza. Astfel, nu iti vom prezenta un simplu curs plin de teorie si te vom lasa sa te descurci singur mai apoi. Noi implementam, administram si optimizam campanii reale pentru clientii nostri, lunar.

Asadar, vei invata alaturi de noi ce tehnici folosim noi pentru a face campanii eficiente pe Google Ads. Vei avea parte de un trainer specialist, cu experienta in domeniu, dar si cu o vasta expertiza in educatie.

Beneficii curs Google Ads – De ce sa te inscrii?

  • Vei invata de la un specialist Google Ads cum sa te folosesti de una dintre cele mai eficiente modalitati de promovare online
  • Cursul este practic si nu contine doar informatii despre cum sa setezi tehnic campaniile, ci iti ofera si exemple si studii de caz despre logica promovarii prin Google Ads
  • Cursul dureaza 4 ore, dar iti expune intreaga logica a promovarii prin acest canal si te invata si cum sa setezi efectiv si sa administrezi reclamele
  • Costa putin si iti aduce cu adevarat plus valoarea, invatandu-te sa lucrezi cu una dintre cele mai des intalnite metode de promovare la momentul actual
  • Ai parte de experienta si know-how-ul unei agentii specializate in Google Ads

Daca vrei sa inveti cum sa vinzi ca un profesionist pe Google, inscrie-te la acest curs de Google Ads si invata alaturi de un specialist care sunt secretele promovarii pay-per-click.

Scopul acestui curs nu e doar sa inveti teoria si tehnica setarii unui anunt Google Ads. Asta poate oricine sa faca. Insa nu oricine poate sa administreze si sa eficientizeze o campanie de promovare. Astfel, am structurat cursul in doua etape principale, pentru a trece atat prin partea teoretica, esentiala si ea, dar si prin partea de exemple practice si studii de caz.

  1. Partea teoretica – logica unei campanii de promovare prin Google Ads

Aceasta parte a cursului iti va arata ce anume sa faci, de ce sa faci asta si cum sa o faci. Vei invata aici ambele modalitati de promovare disponibile in Google Ads: reclamele din cautari si cele de display. Vei invata logica fiecarui canal si a modalitatilor diferite de setare a campaniei.

Ce sunt fiecare dintre aceste 2 componente?

Google Search este principalul serviciu oferit de Google pentru reclamele platite. Acest canal afiseaza anunturile in cautari. De aceea este si cel mai scump. Aici vom discuta insa nu doar despre particularitatile canalului, ci si despre cum poti eficientiza costurile.

Google Display este serviciul secundar de promovare. Acesta contine si retelele You Tube si Gmail, pe langa site-urile partenere Google, pe care vor aparea anunturile noastre. Aici exista alte tipuri de setari si alti parametri decat in cazul primului tip de promovare. De aceea, aici avem nevoie de o alta abordare. Vei invata cum se seteaza reclama si pentru ce scopuri poti folosi acest canal.

  1. Implementarea tehnica a campaniilor – partea practica a acestui curs Google Ads

Ad Web este o agentie de online marketing care administreaza activ zeci de campanii pentru clienti. Asadar, te vom invata si partea practica, din experienta noastra, oferindu-ti acces la un know-how solid si la o multime de informatii testate deja de noi.

Aici vei invata cum sa setezi o campanie, la modul tehnic, vei invata sa setezi toate elementele si sa vezi care sunt indicatorii pe care trebuie sa ii ai in vedere cand optimizezi campania.

Ba mai mult, vei implementa live, odata cu trainerul, mai multe variabile de campanii in Google Ads, asa incat sa inveti real cum sa te descurci cu aceasta modalitatea de promovare.

Vom vedea impreuna ce setari putem face in interfata Adowrds, care sunt principalele modalitati de promovare, cum optimizam reclamele, cum construim o audienta eficienta si cum setam o campanie de remarketing. De asemenea, vedem cum construim reclama pentru diverse platforme si dispozitive, cum facem bannerele etc.

Cine sustine cursul de Google Ads in cadrul Ad Web?

Cursul este sustinut de Radu Ciofu, unul din fondatorii proiectului Ad Web. Radu are o experienta de peste 5 ani in domeniul online, iar ca trainer si speaker este prezent la tot felul de evenimente, oferind traininguri si sustinand prezentari educationale, de peste 10 ani.

Daca vrei sa inveti de la profesionisti cum sa setezi, sa optimizezi o campanie Google Ads si cum sa aduci rezultate pentru tine, pentru afacerea ta sau pentru clientii tai prin acest mod de promovare, inscrie-te acum la curs!

Pe langa acest curs, Ad Web pune la dispozitie tuturor o sectiune foarte generoasa de materiale educative pe acest domeniu. Poti beneficia de ghiduri gratuite, de articole si studii de caz pentru a-ti consolida informatiile aflate la curs.

In plus, ai ocazia LIVE sa setezi si sa administrezi o afacere, in cadrul cursului, alaturi de trainerul Ad Web.

Inscrie-te acum la cursul Google Ads si invata sa te promovezi ca un adevarat profesionist in mediul online! 

Curs Google Ads Pret – Cat costa cursul?

Exista doua modalitati de a urma acest curs. Poti participa la curs cu prezenta fizica, in locatia noastra din Bucuresti sau poti alege sa urmezi cursul online, prin intermediul unei video conferinte pe Skype sau Join.me.

Daca alegi cursul cu prezenta fizica, pretul va fi de 390 RON, pentru cursul de 4 ore. Iar pentru cursul online, vei achita 330 RON.

Bucura-te de ofertele speciale Ad Web pentru cursuri online!

Daca achizitionezi mai multe cursuri online, la Ad Web platesti mai putin. Avem pentru tine o oferta speciala. La al doilea curs cumparat ai o reducere de 15%, la al treilea curs vei avea o reducere de 30%, iar al patrulea vine cu o reducere de 45%.

Varianta la locatia din Bucuresti (cu prezenta fizica)

Locatie:
Vezi locatia cursului in sectiunea CONTACT.

Data si ora cursului la locatie:

Sambata, 14 Septembrie 2019

interval orar: 9:30 – 13:30

Durata cursului la locatie:
4 ore

Cost curs la locatie:
390 Ron

Informatii aditionale curs la locatie:
Necesar tehnic recomandat: laptop, notebook, tableta
Se ofera: Coffe Break (cafea, ceai, apa, patiserie dulce si sarata)

Varianta online – tip webinar (prin Join.me)

 

Locatie: doar online
Cursul este sustinut exclusiv Online, prin intermediul unui program de conferinta: Skype sau Join.me

Data si ora cursului online:

Vineri, 13 Septembrie 2019

interval orar: 9:30 – 13:30

Durata cursului online:
4 ore

Cost curs online:
330 Ron

Informatii aditionale curs online:
Necesar tehnic obligatoriu: laptop sau notebook, conexiune internet sistem sunet si microfon.
Preferabil Skype instalat. Alternativ se poate folosi Join.me (nu necesita instalare)

Intelegem riscurile unui curs exclusiv online si venim in intampinarea lor: In cazul dificultatilor de natura tehnica vom reprograma cursul.

Contacteaza-ne pentru detalii sau inscrie-te acum!

Vrei sa afli mai multe despre cursurile noastre sau despre trainerii si despre compania noastra? Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Iar daca doresti sa te inscrii la acest cur, completeaza formularul de inscriere la curs Google Ads de mai jos.

Inscrie-te acum la un curs profesional de Google Ads si invata sa promovezi o afacere ca un profesionist in mediul online! 

Indiferent daca vei folosi informatiile invatate pentru tine sau pentru a oferi rezultate mai bune partenerilor tai, cursul este o reala investitie si va fi un succes pentru tine pe plan profesional. Inscrie-te acum!

Formular inscriere la cursul Administrarea si Eficientizarea Campaniilor Google Ads

Nume Tau (necesar)

Adresa ta de Email (necesar)

Telefonul Tau (necesar)

Alege tipul cursului dorit (necesar)

*Costul, locatia si durata cursului sunt specificate mai sus in pagina.


Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971