Servicii SEO – optimizarea site-ului pentru Google – Ad Web.ro


• Vrei ca website-ul tau sa atraga cat mai mult trafic din Google?

 • Vrei ca acesta sa apara pe prima pagina?

Atunci ai nevoie de servicii SEO de optimizare a site-ului!

Noi oferim servicii SEO complete, atat in ceea ce priveste optimizarea tehnica a website-ului (SEO on page) cat si crearea unei retele de link-uri care sa creasca autoritatea site-ului tau (SEO off page). Daca ai nevoie de un pachet complet de servicii de optimizare – SEO pentru site-ul tau, te putem ajuta.

De ce sa alegi Ad Web? Care sunt beneficiile pe care ti le oferim?

PROMOVARE EFICIENTA

 • Servicii Complete – noi iti oferim un pachet de servicii SEO complet: iti realizam un audit pentru cuvintele cheie si o structura SEO pentru website, iti oferim servicii de optimizare SEO onpage si servicii SEO off page pentru cresterea autoritatii domeniului.

 

 • Transparenta Totala – dupa fiecare etapa a proiectului SEO ti se va oferi un raport. Astfel, vei fi mereu in control asupra a ceea ce se lucreaza pentru tine. Noi iti oferim solutiile, insa tu esti cel care decide ce anume implementeaza, cu ajutorul nostru.

 

 • Costuri Atractive – noi oferim solutii adaptabile fiecarei afaceri. In functie de bugetul tau si de nevoile tale vom gandi un pachet de servicii SEO personalizat. Iti oferim costuri atractive pentru serviciile noastre, asa incat sa iti permiti promovarea afacerii tale intr-un mod eficient.

 

 • Calitatea Serviciilor – in cadrul serviciilor de optimizare, echipa Ad Web isi ia suficient timp pentru a intelege si a analiza afacerea ta. Vom face o structura SEO pentru site-ul tau, analizand concurenta, cuvintele cheie si factorii relevanti pentru tine. Lucram specific pentru afacerea ta, raportandu-ne la ceea ce ai TU nevoie. Astfel oferim servicii de calitate, raportate la piata, la concurenti si la nevoile tale.

 

 • Servicii optimizare site complete – te putem ajuta sa cresti rata de conversie si intreaga experienta digitala cu pachete de servicii optimizare site complete, extrem de accesibile si avantajoase.

 

 • Servicii optimizare SEO on page (in pagina) – se concentreaza pe imbunatatirea informatiilor din pagina, a imaginii in mass-media, a codului site-ului, dar si a continutului care trebuie sa fie cat mai usor de gasit de motoarele de cautare. Aceste servicii optimizare SEO on page au in vedere cuvintele cheie stabilite pentru nisa ta de activitate si sunt extrem de importante, asigurandu-ti o pozitie mai buna in rezultatele cautarilor

REZULTATE POZITIVE


 • Rezultate – ne place sa vedem rezultate dupa ceea ce facem. Noi stim si probabil si tu stii ca prin servicii SEO nu poti garanta locul 1, deoarece acesta depinde de  o multime de factori (timp, concurenta, optimizari constante etc). Insa iti garantam ca situatia site-ului tau se va schimba in bine in urma optimizarilor efectuate de noi.

 

 • Servicii optimizare SEO off page (in afara paginii) – te ajuta sa eviti riscurile create de agentiile care folosesc tactici nepermise si de spam-uri. Ne vom ocupa de profilul de backlink-uri, exact de cresterea diversitatii link-urilor si a ancorelor, avand in vedere evitarea utilizarii excesive a acestora si a penalizarilor organice cauzate de linkurile SPAM.

 

 • Optimizare site pentru Google – se refera la micile modificari in anumite zone ale site-ului. Aceasta, in combinatie cu alte optimizari, vor avea impact vizual asupra experientei utilizatorilor site-ului si iti va creste performantele in rezultatele cautarilor organice.

 

 • Servicii optimizare website – constau in planificarea strategica si analiza realizate inainte de inceperea oricarui alt proiect SEO. Si, pentru ca fiecare site este unic, la fel si canalele sale de marketing si de comunicare, serviciile de optimizare website pe care le oferim sunt adaptate necesitatilor specifice ale clientilor.

 

 • Noi iti oferim TOT ceea ce ai nevoie, INTR-UN SINGUR PACHET. Oferim servicii SEO complete pentru ca tu sa atragi mai multi vizitatori de calitate pe site-ul tau.Daca iti doresti ca Google sa te pozitioneze cat mai sus in pozitii, trebuie sa fii insa constient ca acest lucru necesita munca.

 

 • Trebuie in primul rand ca Google sa inteleaga site-ul tau si textul de pe acesta.
 • Trebuie sa promovezi constant continut FOARTE relevant pe cuvintele cheie care inregistreaza cautari multe in domeniul tau
 • Trebuie sa creezi link-uri cu autoritate mare catre site-ul tau
 • Trebuie sa analizezi si sa optimizezi constant site-ul in functie de tendinteAsta inseamna sa ai o strategie de crestere prin SEO si sa implementezi servicii SEO la nivel profesional. Noi iti oferim servicii SEO Bucuresti complete. Solicita o oferta de servicii de optimizare pentru motoarele de cautare chiar acum!

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

Unelte folosite pentru analiza trafic, cuvinte cheie sau raportare

MOZ

Este o platforma online care ofera diverse servicii de asistenta SEO precum Rank tracking sau Keyword research. Este folosit de diverse companii de renume precum Trivago sau Alaska.

Hotjar

Un website care vine in intampinarea utilizatorului cu ceva inovativ, mai exact Heatmaps. Prin aceasta caracteristica, se pot urmari zonele cele mai accesate ale site-ului si se pot realiza imbunatatiri asupra acestuia in urma anumitor decizii.

Yoast

Este o extensie pentru platforma WordPress pentru asistenta SEO. Se integreaza in fiecare pagina a site-ului si vine cu indrumari si recomandari pentru ca scorul SEO sa fie unul cat mai ridicat si implicit websiteul sa castige pozitii in rank-ul Google.

Screaming Frog

Platforma dedicata pentru analiza diversilor markeri SEO precum analiza titlurilor din pagini si a meta data, generarea sitemap in format XML, detectia linkurilor cu probleme si multe altele.

Alte avantaje pe care le ai daca apelezi la Ad Web

AGENTIE SPECIALIZATA

 • Ad Web este o agentie specializata in SEO. Oferim servicii complete in aria marketingului online, insa la baza am pornit ca agentie SEO. Asta inseamna ca avem cunostinte temeinice in acest domeniu si o vasta experienta pe piata.In plus, noi oferim servicii complete de optimizare:

 

  • realizare audit SEO si audit cuvinte cheie pentru a identifica ceea ce se cauta in domeniul tau si ce cuvinte sunt relevante pentru tine
  • realizarea unei structuri SEO pentru site-ul tau, asa incat Google sa il inteleaga mai bine
  • optimizarea tehnica – SEO on page – a site-ului tau, pentru ca acesta sa fie adaptat la regulile de pozitionare pe motoarele de cautare

CONTINUT RELEVANT

 • realizare continut optimizat SEO pentru site-ul tau si RELEVANT pentru vizitatorii sai.
 • creare campanii de optimizare (SEO) off page – construirea unei retele de linkuri cu autoritate care sa duca spre site-ul tau, pentru a creste increderea pe care Google o acorda platformei tale.

 

Daca ai nevoie de un pachet de servicii SEO care chiar sa creeze rezultate pentru afacerea ta, alege serviciile Ad Web. Datorita experientei vaste in online si cu ajutorul specialistilor in optimizare, te putem ajuta sa iti aduci afacerea la un alt nivel.

Oferim si Servicii SEO Locale (strazi/orase)

Fie ca ai o afacere in Bucuresti sau in orice alt oras din Romania, te putem ajuta. Noi oferim servicii de optimizare pentru motoarele de cautare. Suntem o agentie de marketing online din Bucuresti ce ofera si servicii SEO, insa online-ul nu are bariere, dupa cum bine stii. Astfel, te putem ajuta sa-ti cresti afacerea indiferent unde e plasata aceasta.

Pachetele de servicii optimizare site pe care le oferim vizeaza cresterea capacitatii site-ului tau de a te ajuta sa atingi obiectivele pe care ti le-ai fixat in afaceri.  Pe scurt pentru a imbunatati performantele site-ului tau, ne vom ocupa de testele necesare pentru a determina ce modificari sunt necesare pentru a creste rata conversiei, adica a rezultatelor cautarilor organice, dar si a achizitiilor finalizate. 

Cu ce te putem ajuta?

Te vom ajuta cu o multime de solutii de optimizare (SEO) pentru a creste increderea pe care Google o acorda site-ului tau. Astfel vei putea atrage mai multi vizitatori pe site si ii vei putea converti pe acestia in clientii tai.
Prin intermediul SEO obtii autoritate pentru site-ul tau, astfel crescand sansele ca Google sa te afiseze mai sus in pozitii, atunci cand utilizatorii cauta produsele sau serviciile tale.

Servicii optimizare on page

Putem sa iti punem la dispozitie servicii optimizare SEO on page care tin cont de toti factorii si care vor face ca site-ul tau sa fie mai usor de observat. Aceast serviciu are rolul de a potenta optimizarea SEO off page si crearea de link-uri, fiind o etapa fundamentala si a procesului SEO. Pe scurt, fara servicii de optimizare SEO on page, celelate eforturi ar putea fi inutile.  

In cadrul serviciilor de optimizare on page, vom realiza diverse analize legate de aspecte tehnice importante din punct de vedere SEO, asigurandu-ne ca site-ul tau respecta regulile impuse de Google. Astfel ne asiguram ca evitam crawling-ul (blocarea accesului motoarelor de cautare catre paginile relevante ale site-ului tau).

Totodata, ne vom ocupa de identificarea posibilitatilor de ranking (cresterea vizibilitatii in rezultatele date de Google pentru cautarile organice). Un pas important in aceasta etapa este analiza indexarii paginilor din site, aceasta fiind o masura a modului in care motoarele de cautare vad si inteleg continutul acestora. 

Serviciile de optimizare on page includ indentificarea continutului duplicat, audit cu Google Search Console, analiza structurii site-ului si a vitezei de incarcare, crearea sau optimizarea designului astfel incat site-ul sa fie responsiv (bine vazut pe mobil), etc.

Servicii optimizare off page

Ne poti contacta pentru servicii optimizare SEO off page bazate pe practici menite sa atraga link-uri de valoare catre site-ul tau. Aceste legaturi iti vor crea un profil puternic de backlink si te vor ajuta sa te conectezi cu utilizatori interesati de produsele sau serviciile pe care le oferi.  Totodata, serviciile de optimizare SEO off page se concentreaza pe crearea unui continut original, special creat pentru a atrage link-uri si partajari in social media, dar si pe promovarea eficienta a acestuia. 

Cu toate ca nu putem contoriza calitatea unui link, autoritatea site-ului care te refera prin backlink si frecventa aparitiilor este foarte importanta. De aceea, campaniile de optimizare off page pe care le realizam au in vedere diversificarea backlink-urilor si un calendar de publishing care sa asigure o fercventa adecvata.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

Servicii SEO profesionale si optimizare SEO WordPress

Servicii SEO profesionale

Serviciile noastre contin atat optimizare pe site (ONsite) cat si in afara site-ului (OFFsite). Daca iti doresti mai mult trafic din Google ai nevoie de:

 • un site al carui continut sa fie foarte relevant, in care sa se regaseasca cuvintele cheie. E important de mentionat faptul ca mecanismul Google e construit in asa fel incat sa vada daca site-ul tau raspunde cautarilor utilizatorilor.
 • un text specializat – pe care Google sa il inteleaga bine.
 • o arhitectura buna a site-ului (meniu, categorii, sub-categorii). Google si vizitatorii tai sunt cei care au nevoie sa navigheze fara probleme in interiorul site-ului, astfel incat sa ajunga acolo unde isi doresc.
 • promovare sporita astfel incat “increderea” pe care Google o are in site-ul tau sa fie cat mai mare. Cel mai probabil nu esti singurul care are un site bine construit, de aceea gandeste-te si la concurentii pe care ii ai.

Optimizare SEO WordPress

WordPress este o platforma des utilizata atat de companii mici, mijlocii cat si de bloggeri. Agentia noastra are experienta in domeniu si poate ajuta orice companie sau firma cu acest proces de optimizare SEO WordPress. Daca apelezi la aceste servicii site-ul tau va deveni mai eficient, va aduce mai mult trafic iar imaginea firmei in mediul online se va imbunatati.

Servicii de optimizare (SEO) Bucuresti

Echipa noastra presteaza servicii SEO atat in Bucuresti cat si in restul tarii. Daca ai un magazin online sau un website de prezentare, te putem ajuta cu optimizarea acestuia. In cadrul serviciilor noastre efectuam atat optimizare cat si link-building, procese care in timp pot sa aduca website-ul tau in top cautari, iar numarul de vanzari ar putea creste considerabil.

Daca ai o afacere pentru un public dintr-o anumita zona, de exemplu un salon de infrumusetare, service auto, cafenea sau cabinet stomatologic atunci iti propunem varianta de SEO local care te poate ajuta sa ajungi la potentialii clienti dintr-o anumita zona. De asemenea, te putem ajuta sa apari pe Google Maps, iar profilul afacerii tale va fi promovat si optimizat prin intermediul Serviciului de Afaceri al Google – Google my Business.

SEO (Search Engine Optimization) in limba romana fiind Optimizare pentru Motoare de Cautare este un proces digital care genereaza trafic directionat catre un site web din clasamentele organice ale unui motor de cautare. Directiile conexe asociate SEO includ crearea de continut de inalta calitate, optimizarea continutului în jurul unor cuvinte cheie specifice si crearea de backlink-uri care apar pe alte website-uri.

Backlink-uri, directii de promovare SEO si rolul acesteia

Backlink-urile si SEO

Un backlink este un link care face legatura de la un website catre altul. Google il utilizeaza ca un semnal de pozitionare al companiilor in lista de rezultate ale cautarilor. Astfel, cand un website face legatura catre un alt website printr-un link inseamna ca continutul acelui website e de calitate. 

Principiul dupa care functioneaza aceste backlinks este sub forma unei recomandari. Cum o persoana sau orice fel de obiecte, servicii, companie sunt mai de incredere daca au recomandari, la fel este și in ceea ce priveste site-urile, acestea devin mai puternice incredere atunci cand primesc recomandari (link-uri catre ele) de la site-uri cu autoritate mare.

Directiile de promovare SEO

Promovarea SEO se poate face in doua moduri principale, promovare SEO on site si promovare SEO off site. Prin promovare SEO on site se formeaza o structura de link-uri, pagini in site si continut de calitate, adecvat pentru domeniul tau de activitate. Astfel motoarele de cautare ajuta la indexarea paginilor respective pentru cuvintele cheie alese. Prin promovare off site se obtin link-uri de calitate catre aceste pagini pentru a arata importanta acestora. 

Rolul promovarii SEO

SEO este un serviciu care se realizeaza pe termen lung, iar rezultatele sunt cuantificabile prin rapoarte de pozitionare, rapoarte privind evolutia traficului organic si prin cresterea numarului de lead-uri. Astfel, este necesara o colaborare pe o perioada lunga de timp. Aceasta se stabileste in functie de mai multi factori precum concurenta in nisa ta, stadiul actual al site-ului.

Servicii optimizare site pentru Google

Decizia de a colabora cu o agentie ce ofera servicii SEO este un pas important care te poate ajuta sa iti imbunatatesti site-ul si totodata sa economisesti timp. Pentru a te asigura de rezultate eficiente, ar trebui sa ai in vedere colaborarea cu o agentie de servicii SEO cu experienta remarcabila. 

O agentie de servicii SEO profesionala ofera servicii optimizare site pentru Google complexe:

 • Revizuirea continutului sau a structurii site-ului
 • Dezvoltarea de continut optimizat
 • Managementul campaniilor de dezvoltare si promovare a site-ului
 • Expertiza profesionala, etc.

Serviciile de optimizare SEO pentru Google pe care le oferim vor creste rezultatele cautarilor organice si te vor promova eficient si curat. 

Servicii optimizare website

Fie ca ai o campanie de marketing online sau SEO deja existenta care necesita optimizare, sau doresti sa construiesti un site web optimizat, ne poti contacta pentru servicii optimizare website flexibile, perfect adaptate necesitatilor tale. Pe langa SEO si optimizarea site-urilor, ne ocupam de campaniile publicitare, campanii de email marketing mobil sau social media. Nu ezita sa ne contactezi pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre.

--- Cat costa o campanie SEO? ---

IMPORTANT referitor la pretul unei campanii SEO:

SEO nu este produs fix ci un serviciu personalizat.

Pretul variaza in principal in functie de cat de puternici sunt concurentii pe cuvintele cheie pe care vrei sa ajungi in prima pagina.

Daca tu vrei sa fii intre primele pozitii, inseamna ca vrei sa ii depasesti pe cei care acum sunt in prima pagina a Google pe acele cuvinte cheie. Cu cat sunt mai puternici, cu atat costul va fi mai mare.

SERVICII SEO PRETURI

La categoria servicii SEO preturi iti propunem un set de pachete diferite care sunt construite in functie de companie si de nevoile acesteia. Aceste pachete sunt construite si in functie de cuvintele cheie care fie au o concurenta foarte mare, fie foarte mica.

Iti propunem urmatorul exercitiu: cauta in browser-ul Google un cuvant cheie pentru care vrei sa atragi trafic, astfel vei vedea cine apare pe prima pagina. Daca in primele pozitii sunt site-uri ale unor companii foarte cunoscute, cum ar fi emag.ro, olx.ro, altex.ro, atunci costurile vor fi mai mari daca iti doresti sa ii depasesti. Totusi, daca companiile sunt mici si mai putin cunoscute, pretul serviciilor seo va fi mai mic.

RAPORT COST CAMPANIE

Cum te poti raporta la costul unei campanii de SEO?

Gandeste-te ca de fiecare data cand tu urci o pozitie in Google, cel de deasupra ta coboara, tu il impingi in jos. Cu cat cei pe care vrei sa ii impingi in jos sunt mai puternici, cu atat te va costa mai mult sa-i depasesti.

Iata totusi cateva Pachete SEO cu Preturi Orientative

Insa preturile pot varia in functie de site-ul tau, de site-urile concurentilor si de durata campanie. Mai jos vei gasi ofertele noastre care contin pachete SEO cu preturi orientative:

 • PACHET SEO MINIMAL
 • Aproximativ 150 EUR / luna / cuvant cheie/ destinatie
 • Un pachet seo gandit pentru cuvinte cheie FARA CONCURENTA MARE
 • Pachetul de servicii Seo Minimal contine:
 • Optimizarea destinatiei
 • 4 Articole pe luna
 • Trimiteri catre presa
 • Link-uri cu valoare mica
 • Suna acum!
 • PACHET SEO EXTINS
 • Aproximativ 500 EUR / luna / cuvant cheie / destinatie
 • Pachet SEO extins, gandit pentru cuvinte cheie cu COMPETITIE MEDIE
 • Pachet SEO extins, gandit pentru cuvinte cheie cu COMPETITIE MEDIE
 • Pachetul de Servicii Seo Extins contine:
 • Studiu Cuvinte cheie
 • Realizarea Structurii SEO
 • Optimizarea destinatiei
 • 4-8 Articole pe luna
 • Trimiteri catre presa
 • Link-uri cu valoare mica
 • + Link-uri cu valoare medie
 • Suna acum!
 • PACHET SEO MAXIM
 • Peste 1500 EUR / luna
 • Pachet SEO gandit pentru cuvinte cheie cu COMPETITIE MARE
 • Pachetul de servicii Seo Maxim contine urmatoarele:
 • Studiu cuvinte cheie
 • Realizarea planului si a structurii seo
 • Optimizarea destinatiei
 • + Optimizari all-site
 • peste 8 Articole pe luna
 • Trimiteri catre presa
 • Link-uri cu valoare mica
 • + Link-uri cu valoare medie
 • + Link-uri cu valoare mare
 • Suna acum!

TRAFIC

SEO este modalitatea recomandata pentru a atrage mai mult trafic organic de calitate pentru site-ul tau.

Prin optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, ajuti Google sa iti inteleaga site-ul si sa il afiseze mai des atunci cand utilizatorii cauta serviciile sau produsele tale. SEO este o modalitate eficienta de a creste increderea  pe care Google o are in website-ul tau.Astfel, oferind continut relevant si optimizat pe cuvintele cheie potrivite pentru tine, vei ajunge pe prima pagina si vei atrage mai multi vizitatori pe site-ul tau.

OPTIMIZARE SITE

Vrei sa iti optimizezi site-ul pentru motoarele de cautare? Vrei mai mult trafic din Google? Vrei ca vizitatorii tai sa fie mai calitativi? Ai nevoie de servicii de optimizare – SEO este raspunsul pe care il cauti.Contacteaza-ne pentru a discuta mai multe. Vei afla cu ce te putem ajuta si vei primi o oferta de pret concreta pentru servicii SEO profesionale.

De ce SEO? Si de ce Ad Web?

SEO este modalitatea recomandata pentru a atrage mai mult trafic organic de calitate pentru site-ul tau.

Prin optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, ajuti Google sa iti inteleaga site-ul si sa il afiseze mai des atunci cand utilizatorii cauta serviciile sau produsele tale. SEO este o modalitate eficienta de a creste increderea  pe care Google o are in website-ul tau. 

Prin servicii optimizare site, care se bazeaza pe metode stiintifice si testate, iti vei creste rata de conversie. Primul pas consta in stabilirea obiectivele serviciului de optimizare site, acestea fiind corelate cu tipul de afacere pe care il ai. In baza acestor obiective,  vom realiza studiile cantitative si calitative ale paginilor cheie ale site-ului tau. 

Pachetele de servicii optimizare site au in vedere si pagina principala, aceasta fiind de obicei prima pagina pe care ajung de vizitatorii. Este important ca acestia sa inteleaga imediat ce ofera compania ta si sa gaseasca usor drumul catre cel de-al doilea pas  – link-ul catre pagina cu produsul se serviciul care ii intereseaza de fapt.

Astfel, oferind continut relevant si optimizat pe cuvintele cheie potrivite pentru tine, vei ajunge pe prima pagina si vei atrage mai multi vizitatori pe site-ul tau.

Servicii SEO Bucuresti

Esti sigur ca site-ul tau este vazut de oamenii potriviti? Ne poti contacta pentru servicii SEO in Bucuresti sau oriunde te afli in tara, indiferent de nisa ta de activitate. Strategiile pe care le folosim iti vor impulsiona veniturile si te vor ajuta sa devii vizibil pentru publicul pe care il vizezi. Suntem o agentie de marketing online ce ofera servicii SEO, cu sediul in Bucuresti, si putem incepe imediat o colaborare profesionala.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

Ai nevoie de SEO?

Cere o oferta!  Sau, intreaba-ne ce presupune.

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj

Bifeaza daca esti de acord

Am citit, am inteles si accept Termenii si conditiile de utilizare.
Accept ca datele mele, din formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971