Audit Google Ads Gratuit – Ad Web – Agentie de marketing

online Bucuresti


De ce ai nevoie de un audit Google Ads Gratuit?

Rulezi reclame Google Ads (fostul Adwords)? Investesti bani in promovare de acest tip si nu esti multumit de rezultate? Daca ai impresia ca aceste campanii ar trebui sa-ti aduca mai multi clienti si vrei opinia unei agentii de specialitate, te putem ajuta. iti putem oferi o sedinta de consultanta live si total gratuita pe Skype sau Teamviewer, in care analizam impreuna campania ta si propunem imbunatatiri.

Care sunt beneficiile acestui serviciu Ad Web?

AUDIT GOOGLE ADS

Un audit Google Ads iti va oferi o parere obiectiva si avizata a unor specialisti in marketing online. Iti vom arata de ce nu functioneaza campaniile asa cum iti doresti sau de ce ele inregistreaza rezultatele prezente. Iar daca este cazul, iti vom propune imbunatatiri.

  • Analiza gratuita a campaniei – iti vom oferi o parere obiectiva si avizata a unor specialisti in marketing online despre campania ta total gratis.
  • Propuneri avizate de imbunatatire – intotdeauna ideile comune ajuta la identificarea unor noi oportunitati. Cu siguranta iti vom oferi cel putin o propunere de eficientizare

TESTARE LIVE

  • Testarea LIVE a campaniilor – intreaga analiza si toate propunerile de imbunatatire a campaniilor se fac live, impreuna cu tine.
  • Eficientizare rapida – poti modifica reclamele in urma acestui audit pentru a aduce mai multa eficienta campaniei sau ne poti lasa pe noi sa iti optimizam campania pentru a grabi rezultatele pozitive ale investitiilor tale in publicitate Google Ads.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

De ce sa alegi colaborarea cu Ad Web pentru realizarea unui audit Google Ads gratuit?

OPTIMIZAM CAMPANII GOOGLE

Ad Web este o agentie specializata de marketing online. Rulam zilnic si administram campanii de promovare prin Google Ads. Avem o vasta experienta in setarea si administrarea acestor reclame. Suntem o echipa de specialisti si iti putem oferi o analiza concreta, profesionala si mai ales avizata pentru toate campaniile tale.

Noi eficientizam si optimizam campanii Google Ads pentru o multime de clienti. Asadar, daca investesti in acest tip de promovare online si ai impresia ca ai putea obtine rezultate mai bune, ne poti contacta. Vom realiza o analiza LIVE a campaniei tale si vom identifica impreuna posibilitatile de a o imbunatati.

VINDE MAI MULT

Atunci cand realizezi o campanie prin Google Ads trebuie sa fii atent atat la cuvintele  cheie alese, la partea tehnica de setare a campaniei, dar si la tonul mesajului. Noi avem specialisti care lucreaza zilnic cu astfel de campanii si care creeaza mesaje publicitare cu scopul de a vinde produse in fiecare zi. Cu siguranta vom putea identifica oportunitati pentru campania ta.

Vrei sa vinzi mai mult cu aceiasi bani? Vrei sa eficientizezi reclamele tale online? Apeleaza la un audit gratis din partea specialistilor. Contacteaza-ne acum!

 

IMPORTANT – Care sunt conditiile realizarii unui audit Google Ads Gratuit?

Nu putem oferi un astfel de audit la fiecare solicitare, deoarece el presupune anumite costuri operationale, presupune implicarea in timp real a unui specialist. Tocmai de aceea, pentru a te califica in vederea optinerii unui astfel de audit gratuit, trebuie sa respecti urmatoarele conditii:

– Numai beneficiarul direct al campaniei de publicitate poate beneficia de acest audit

– Bugetul lunar investit in reclame trebuie sa fie mai mare de 1000 euro.

– Nu oferim audit in cazul in care esti agentie de marketing sau freelancer in acest domeniu.

Daca respecti aceste conditii, poti beneficia oricand de un audit Google Ads Gratuit. Daca totusi nu le respecti, dar doresti sa afli mai multe despre campaniile tale si despre cum le-ai putea eficientiza, te putem ajuta. Poti descarca ghidul nostru gratuit pentru Google Ads.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

Cu ce te putem ajuta in cadrul unui audit Google Ads gratuit?

CUVINTE CHEIE

In primul rand, vom vedea impreuna daca ai ales cuvintele cheie potrivite pentru reclamele tale. Fiecare domeniu are anumite cuvinte cheie relevante pentru utilizatori, pe care acestia le cauta atunci cand sunt interesati de anumite produse  si servicii. Daca nu ai tintit cuvintele potrivite, campania nu va functiona.

Apoi vom analiza tipul campaniei si setarile acesteia. Poti folosi o multime de extensii pentru a determina utilizatorii sa dea click pe anuntul tau. Poti lucra la setarile tehnice ale campaniei pentru a o imbunatati. De obicei, un specialist va avea mult mai multa expertiza pe aceasta parte, el efectuand zilnic astfel de modificari.

Daca ai nevoie de rezultate mai bune pe campaniile tale Google Ads, apeleaza la ajutorul unui specialist. Solicita un audit gratuit Google Ads pentru a analiza impreuna campaniile tale. Iar daca doresti, te putem ajuta si cu eficientizarea lor.

EFICIENTIZAREA ELEMENTELOR

Iar in cadrul auditului te putem ajuta si cu eficientizarea elementelor creative. Continutul si tipul mesajului sunt extrem de importante in determinarea utilizatorilor sa dea click. Din nou, un specialist care ruleaza zilnic zeci de campanii va avea mai multa experienta in alegerea cuvintelor potrivite, care sa atraga vizitatori si oameni interesati.

Poti comanda un pachet de servicii Google Ads complet. Astfel vom oferi mai multa atentie campaniei tale si vom avea la dispozitie timp pentru a gasi o multime de solutii de optimizare a acesteia. Iar prin setarea si administrarea unei campanii conform regulilor si expertizei noastre, vei avea rezultate mult mai multumitoare.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

ADWEB AUDIT G. Ads

Vrei mai multe detalii despre serviciile noastre? Contacteaza-ne!

Solicita acum mai multe detalii despre auditul Google Ads Gratuit sau despre orice alt serviciu pe care il oferi. Completeaza formularul de mai jos si contacteaza-ne. Spune-ne cu ce te putem ajuta si un consultant Ad Web te va contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta si pentrua te ajuta cu ceea ce ai nevoie.

Contacteaza-ne acum, completand formularul de mai jos!

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Site / Companie (obligatoriu)

Bifeaza daca esti de acord

Am citit, am inteles si accept Termenii si conditiile de utilizare.
Accept ca datele mele, din formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971