Ad Web – Servicii Google Ads – Publicitate pe Google (fostul Google Adwords)


Ai nevoie de publicitate pe Google Ads ( fostul Adwords)? Vrei ca site-ul tau sa fie prima optiune pentru vizitatori, atunci cand acestia cauta serviciile tale? Cu serviciile de promovare online prin campanii Google Ads te asiguri ca esti mereu in topul rezultatelor afisate de catre Google vizitatorilor.

Beneficii in urma unei colaborari cu Ad Web pentru administrarea campaniilor de promovare Google Ads?

VIZIBILITATE

  • Mai multa Vizibilitate – publicul tinta care este interesat de produsele sau serviciile tale, vor cunoaste afacerea ta
  • Mai mult Trafic – serviciile Google Ads si in general campaniile pay per click sunt o modalitate foarte eficienta de a creste vizitele pe site-ul tau
  • Mai multe Vanzari – promovarea online prin Google Ads este o modalitate de a creste rapid numarul de clienti si vanzarile.

SIGURANTA

  • Mai multa Siguranta – prin masurarea rezultatelor, vei sti de fiecare data pe ce dai banii. Vei sti cat te costa o singura vizita pe site, cat te costa un click si cat te costa un client care cumpara de la tine un produs.
  • Mai multa Incredere – chiar daca nu vor cumpara din prima un produs, vizitatorii care te vad mereu in topul cautarilor vor capata incredere in afacerea ta. Isi vor aduce aminte de tine mai usor data viitoare cand vad un anunt de-al tau.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

Mai multe detalii despre serviciile aditionale Google ADS

Google Ads Editor

Vine in intampinarea utilizatorilor cu urmatoarele:

-utilizarea instrumentelor de editare pentru a se realiza multiple modificari intr-un timp cat mai scurt
-exportarea/importarea unor fisiere in vederea partajarii unor propuneri sau realizarea unor modificari pe un anumit cont
-vizualizarea statisticilor pentru campanii sau pentru subseturi de campanii
-gestionarea, editarea si vizualizarea mai multor conturi in acelasi timp
-cautarea si inlocuirea textului in grupuri/campanii de anunturi
-posibilitatea utilizarii si in modul offline

Google Ads Editor

SEO Review Tools

Este o platforma online prin care se pot analiza factori importanti pentru cresterea rank-ului SEO pentru site-ul dvs. Termeni precum Keyword Tool, Domain Authority Checker sau Rank Checker sunt esentiali pentru un website realizat intr-un mod profesional.

Keyword Finder

Probabil cea mai buna solutie in vederea gasirii celor mai potrivite cuvinte cheie pentru site-ul tau si a imbunatatirii criteriilor SEO. Detine un algoritm de cautare a cuvintelor cheie pentru limba setata de utilizator.

Keyword Density Checker (by SEO Review Tools)

Un serviciu oferit de site-ul SEO Review Tools, Keyword Density Checker verifica frecventa aparitiei anumitor cuvinte cheie ale site-ului cautat si returneaza informatii precum frecventa si densitatea fiecarui cuvant gasit.

De ce sa alegi Ad Web pentru servicii de promovare prin Google Ads?

CAMPANII EFICIENTE

  • Atunci cand lansezi o campanie de Google Ads trebuie sa stii ca locurile pentru anunturi platite sunt limitate. Iar concurenta este destul de mare. De aceea, sistemul de licitatie permite doar anunturilor cu adevarat eficiente sa performeze. Doar anunturile care au un mesaj potrivit si o strategie puternica in spate pot aduce rezultate.Noi avem experienta vasta in setarea tehnica a unei campanii, in identificarea cuvintelor cheie cu potential, dar avem specialisti si in ceea ce priveste creare continutului si mesajelor conform principiilor de marketing.

OPTIMIZARE RECLAME

  • Principalele motive pentru care te sfatuim sa apelezi la ajutorul nostru sunt faptul ca noi monitorizam constant campaniile lasante. Optimizam de fiecare data cand este cazul reclamele si urmarim evolutia campaniei, asa incat sa generam rezultate.In plus, iti oferim rapoarte concrete si detaliate cu privire la costuri, la rezultate si iti propunem mereu solutii de imbunatatire a campaniilor.Iti doresti o metoda masurabila de promovare online? Vrei sa stii cat te costa fiecare actiune si vrei mai multi clienti pentru afacerea ta? Alege serviciile de promovare online pe Google. 

Servicii Google Ads Pret – Cat costa sa iti promovezi afacerea in mediul online ?

 

In ceea ce priveste pretul, noi avem un pachet standard de costuri pentru serviciile de promovare Google Ads. Pretul unui pachet este de 120 euro / luna + 10% din bugetul administrat pe campanii.

Bugetul efectiv de administrare depinde de mai multi factori. Il vom stabili impreuna, pentru a reusi sa iti oferim rezultatele asteptate de tine.

Ce presupune acest cost? Ce facem mai exact pentru a-ti genera rezultate prin campanii de promovare Google Adwords?

GENERARE REZULTATE

In momentul in care preluam un proiect de implementare a unor campanii Google Ads, experienta ne ajuta sa structuram fiecare etapa, pentru a urmari cu atentie campania pe viitor si pentru a oferi rezultatele cerute.

 

Astfel incepem cu cercetarea cuvintelor cheie – identificam cuvintele cheie relevante pentru publicul tau tinta si pentru afacerea ta. Apoi le grupam in categorii si pe baza acestora formulam grupurile de anunturi, pentru a tinti cu atentie fiecare parte a publicului tinta, in functie de interese.

 

Realizam mai apoi planul de reclame – aici ne ocupam de logica fiecarei campanii si de modul in care fiecare utilizator va fi redirectionat pe site, exact in punctul in care el a manifestat interes.

 

Implementarea campaniei – realizam toate reclamele si implementam partea tehnica

ANALIZA CAMPANIE

Optimizarea campaniei – aceasta etapa se intinde pe o perioada mai lunga de timp, pe durata intregii campanii. Ea presupune urmarirea activa si modificarea / optimizarea fiecarei reclame in functie de strategia initiala sau de oportunitatile de a imbunatati reclama.

 

Optimizarea paginilor de destinatie – un anunt eficient nu inseamna mare lucru, daca destinatia pe care ajunge vizitatorul nu corespunde. Trebuie sa ai landing page-uri eficiente pentru fiecare pagina promovata. Aici intervine serviciul nostru de consultanta in optimizarea site-ului tau.

 

Vrei mai multe informatii despre ce presupune o campanie de Google Adwords sau iti doresti o colaborare cu o agentie profesionista pentru administrarea campaniilor tale in Google Ads? Contacteaza-ne!

Ad Web, agentie de promovare Google Ads Bucuresti

COLABORARE

Ai nevoie de un partener de incredere pentru promovarea online a afacerii tale? Iti stam la dispozitie cu serviciile noastre. Iti putem seta si optimiza o campanie Google Ads, care sa iti aduca rezultate reale.

Cum lucram noi?  

Noi respectam in activitatea noastra atat principiile de marketing online pe care se bazeaza orice strategie de promovare a unei afaceri, cat si nevoile, dorintele, dar si posibilitatile clientilor.

Tu vei veni cu produsul sau serviciul tau, iar noi iti vom crea o strategie, pe care apoi o vom adapta amandoi de comun acord unui buget. Iar in ceea ce priveste rezultatele, le vom optimiza si le vom analiza constant, pentru maximizarea eficientei.

OFERIM SOLUTII

Fiecare decizie pe care o luam si fiecare modificare, nu doar cu privire la buget, ci la intreaga campanie, este mai intai propusa spre tine, pentru a o discuta impreuna. Iar daca esti de acord, apoi o implementam pentru a eficientiza campania.

 

Daca ai nevoie de o agentie de promovare online a afacerii tale in Bucuresti sau oriunde in Romania, Ad Web este alaturi de tine. Cere o oferta de pret pentru serviciile noastre de promovare Google Ads (Adwords) si noi iti vom oferi solutia perfecta pentru bugetul si necesitatile tale.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

ADWEB GOOGLE ADS

Promoveaza-te si tu inteligent in mediul online. Cere o oferta de pret pentru serviciile Google Ads!

Noi oferim un pachet complet de servicii Google Ads. Vom realiza un audit Adwords gratuit, apoi setam o campanie personalizata, in functie de nevoile si bugetul tau. Si ne ocupam de optimizarea constanta a reclamelor, pentru a genera rezultate cat mai eficiente.

Comanda un pachet de servicii Google Ads chiar acum!

Alege Ad Web pentru servicii Google Ads cu eficienta maxima!

Contacteaza-ne si solicita o oferta completa de servicii Google Ads. Iti oferim o solutie eficienta de promovare online a afacerii tale. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.  Completeaza acum formularul de mai jos si contacteaza-ne!

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Site (obligatoriu)

Mentiuni (optional)

Bifeaza daca esti de acord:
Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971