Servicii de Promovare si administrare Facebook Ads


 

Suntem o agentie de Marketing Online specializata in administrarea Facebook Ads si a reclamei prin Social Media.

 

Vrei sa vinzi mai mult prin Facebook? Te putem ajuta! 

Facebook este o metoda eficienta si ieftina de a atrage vizitatori si de a-i transforma in clienti.

 • Ne ocupam de setarea si administrarea constanta a campaniilor de Facebook Ads, asa incat sa eficientizam costurile cu promovarea.
 • Iti putem construi o strategie si te putem ajuta sa imbunatatesti logica promovarii.
 • Agentia noastra se ocupa si de promovare prin Facebook Ads. Obiectivul nostru este optimizarea mesajelor si audientei campaniilor de promovare. Facem tot posibilul ca promovarea website-ului tau pe Facebook sa genereze un numar cat mai mare de vanzari.

Care sunt beneficiile unei colaborari cu noi in ceea ce priveste serviciul de promovare Facebook?

PROMOVARE FACEBOOK

STRATEGII PERSONALIZATE – Oricine poate urma instructiunile Facebook pentru a rula un boost post sau o campanie pentru like-uri la pagina. Insa, pentru o adevarata campanie pe Facebook ai nevoie de o strategie specifica pentru piata si afacerea ta. Pentru a crea o campanie de succes, vom utiliza pixel code integrat si optimizari care se focuseaza pe vanzarea produselor. Echipa noastra este specializata in acest domeniu si te poate ajuta sa o construiesti

CAMPANII EFICIENTE – Suntem o agentie de marketing online cu experienta. Iti putem garanta eficienta bugetului si a costurilor de promovare astfel incat promovarea Facebook Ads sa dea cele mai buna rezultate. De asemenea, iti putem alege campanii cu scop clar, cu audiente construite pe baza testelor, iar textele sa respecte principiile de vanzare.

ADMINISTRARE CONSTANTA – Pentru o eficienta la un nivel cat mai ridicat, mentionam faptul ca administram constant campaniile Facebook Ads. Acest lucru necesita un timp mai indelungat. Relaxeaza-te si lasa in seama echipei noastre chestiunile logistice ce tin de administrarea afacerii tale. Avem expertiza in acest domeniu si, cu siguranta, promovarea pe care o realizam website-ului tau cu ajutorul Facebook Ads va aduce rezultatele asteptate.

VANZARI & RAPOARTE

MAI MULTE VANZARI – Noi construim campanii complexe, bazate pe palnii de vanzari. Imbunatatim constant strategia, tipul de reclama si mesajele reclamelor, adaptandu-le in functie de reactiile clientilor tai. In acest fel iti asiguram campanii care chiar functioneaza.

RAPOARTE IN TIMP REAL – De fiecare data cand vrei sa stii cum functioneaza campania, iti punem la dispozitie rapoarte tehnice cu privire la functionarea campaniei si la rezultatele sale. Transparenta totala este o caracteristica principala a serviciilor Ad Web. Tu vei fi in deplin control asupra bugetului si deciziilor cu privire la promovarea afacerii tale.

Avantaje pe care le ai daca alegi serviciile noastre de Promovare Facebook Ads?

 1. Suntem o agentie de marketing online specializata in mai multe tipuri de campanii de promovare
 2. Realizam campanii care chiar sa functioneze pentru specificul afacerii tale
  Te ajutam sa vinzi mai mult si sa iti faci brand-ul cunoscut
 3. Optimizam constant campaniile tinand cont de audienta, buget, componente creative
 4. Iti oferim costuri cat mai accesibile pentru campaniile de promovare Facebook

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

Care sunt beneficiile campaniilor de promovare Facebook?

Ce trebuie sa stii despre Facebook Ads pentru a face o campanie eficienta?

OPTIMIZAM CAMPANII FACEBOOK

Facebook este unul dintre cele mai utilizate canale de comunicare din mediul online. Peste 10 milioane de romani au acces la internet, iar 8 milioane dintre acestia au conturi de Facebook.  O campanie de promovare a afacerii tale in acest mediu este extrem de eficienta din mai multe puncte de vedere:

 • afacerea ta va deveni mai cunoscuta
 • poti atrage extrem de ieftin vizitatori pe site-ul tau
 • iti cresti autoritatea brandului prin reclame de brand awarness si engagement
 • poti dezvolta si creste afacerea, atragand un public tinta nou
 • prin campanii de engagement poti interactiona cu publicul vizat
 • prin campanii de conversie poti obtine mai multe vanzari
 • chiar daca nu vor cumpara direct, oamenii vor memora mai usor brandul tau si te vor alege atunci cand vor avea nevoie de produsul tau.

DIVERSITATE

Aceasta modalitate de promovare in online este extrem de eficienta. Publicitatea pe Facebook este inca o modalitate foarte ieftina, in raport cu alte canale. Totusi, unele produse nisate sau premium, se pot vinde mai greu pe Facebook.

Noi incercam sa implementam strategii complexe pe Facebook pentru a reusi vanzarea. Acestea presupun realizarea unor funneluri de vanzari. In plus, A/B testul este o metoda foarte eficienta de a construi campanii care vand.

Trebuie sa realizezi intotdeauna campanii diferite, cu mesaje diverse si sa rulezi campaniile pe mai multe audiente, lasand sa functioneze doar campania care aduce rezultate in final. Noi testam mereu si ne raportam la o multime de KPI (indicatori de performanta), iar in final crestem bugetul doar pe ceea ce functioneaza, pentru a eficientiza campaniile.

Ai nevoie de servicii de promovare Facebook? Contacteaza-ne pentru un pachet complet de servicii Facebook Ads!

Vom delimita impreuna scopul campaniei, noi vom alege audientele potrivite si vom testa diverse tipuri de reclame, pana ajungem la solutia care te avantajeaza cel mai mult.

In acest fel iti vom garanta o campanie eficienta, care sa coste mai putin decat daca ai fi facut tu totul fara a avea cunostintele necesare si experienta in domeniu. O campanie de succes pe Facebook necesita timp si efort, cunostinte si implicare directa si constanta.

Contacteaza-ne pentru a-ti seta o campanie facebook profesionala si pentru a te ajuta cu promovarea online a afacerii tale!

O parte din softwurile utilizate de echipa AD-Web

MobileMonkey

Este cea mai bună platformă web chat autobot, pentru Facebook Messenger. Prin aceasta, se pot realiza setari pentru raspunsuri automate care se bazeaza pe necesitatile clientilor dvs. si a serviciilor pe care le oferiti acestora.

Facebook Store Integration

Se foloseste pentru integrarea serviciilor Facebook in magazinul dumneavoastra construit pe platforma Magento. Este recomandat pentru situatii precum adaugarea Pixel Facebook si pentru crearea cataloagelor de produse, in mod automat.

Mail Chimp

O platforma excelenta pentru firmele care doresc sa isi tina clientii la curent cu ajutorul newsletter. Mail Chimp integreaza o serie de beneficii care includ o monitorizare in detaliu a statisticilor necesare precum numarul de clickuri, rata de distribuiri si multe altele.

De ce sa alegi pachetele noastre de servicii de Promovare Facebook Ads?

Promoveaza-ti afacerea online folosind cel mai masurabil canal de comunicare!

AGENTIE DE MARKETING

Noi suntem o agentie de marketing online cu specialisti din variate domenii. Avem experienta atat in vanzari cat si in mediul online si in domenii tehnice. Si ne dorim sa realizam campanii care chiar sa functioneze pentru afacerea ta, sa te ajute sa vinzi mai mult.

Optimizam intotdeauna campaniile, tinand cont de audienta, de buget si de componentele creative. In plus, incercam sa-ti oferim costuri cat mai accesibile pentru campaniile de promovare Facebook.

Specialistii nostri cauta intotdeauna solutia optima, pe care o propunem spre tine si mai apoi, in functie de decizia ta si de nevoile afacerii tale, luam o decizie si o aplicam. Monitorizam constant parcursul campaniei si iti trimitem periodic rapoarte pentru a vedea care sunt rezultatele.

Asadar, daca doresti o echipa implicata si profesionista care sa se ocupe de promovarea afacerii tale, contacteaza-ne!

FACEBOOK PIXEL

Facebook ofera modalitati avansate de promovare. Prin intermediul instalarii unui cod in website-ul tau (codul Pixel) poti afla pretul fiecarui click dat pe reclama ta, fiecare vizitator care ti-a accesat website-ul.

Cu alte cuvinte, poti masura fiecare indice de performanta al unei campanii de acest tip. Facebook este singurul canal de social media care ofera date atat de avansate despre eficienta unei campanii, publicul tinta si costul pe rezultat.

Adaptandu-ti strategia in functie de indicii de performanta (ROI, ROAS, CPC etc) vei avea parte de cel mai eficient mod de comunicare pe care l-ai intalnit. Vrei sa iti promovezi si tu afacerea in acest mod? Contacteaza-ne!

Cat timp dureaza realizarea unei campanii de publicitate pe Facebook?

Daca e o campanie mica, aceasta se va desfasura aproximativ o luna, insa pentru o campanie mai simpla timpul estimat este in jur de 2-3 luni, iar pentru o campanie complexa, timpul estimat este intre 4-5 luni.

Daca va intrebati motivul pentru care o astfel de campanie de publicitate pe Facebook dureaza un timp atat de indelungat, tineti cont de faptul ca intregul proces nu se raporteaza doar la setarea reclamelor.

Pentru o campanie reusita, optimizarea este foarte importanta, din acest motiv timpul petrecut in realizarea acesteia este pe un termen mai lung. Aproape niciodata o campanie nu produce rezultate bune de la prima setare. E necesar sa treaca o anumita perioada in care sa identifici care reclame functioneaza si care reclame nu.

In cadrul agentiei noastre campaniile de Facebook Ads includ atat partea de optimizare, motiv pentru care livrarea unei campanii dureaza mai mult timp. Facem acest lucru deoarece ne dorim sa oferim servicii Facebook Ads cu o conversie cat mai mare.

Specialistii nostri cauta intotdeauna solutia optima, pe care o propun clientului. In functie de nevoi si de asteptarile acestuia, schitam un plan si il punem in aplicare. Monitorizam constant parcursul campaniei de Facebook Ads si iti trimitem periodic rapoarte pentru a vedea care sunt rezultatele.

Vom face tot posibilul sa iti atingi obiectivele dorite in procesul campaniei de promovare pe Facebook. Te vom tine la curent periodic cu toate modificarile aparute si, de asemenea, vom face un raport care evidentiaza impactul pe care campania a avut-o segmentului de clienti. De altfel, campania va inregistra si potentialii clienti din target-ul tau.

Asadar, daca doresti o echipa implicata si profesionista care sa se ocupe de promovarea afacerii tale, nu ezita sa apelezi la serviciile noastre.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

ADWEB FACEBOOK

Servicii de promovare Facebook pret – Cat costa promovarea pe Facebook?

Costurile serviciilor oferite de Ad Web sunt adaptabile in functie de bugetul tau si de nevoile tale. Pretul standard al serviciului de administrare Facebook Ads este de 120 EURO / luna + 10% din bugetul alocat lunar reclamelor. Pentru campanii cu un buget de peste 5000 de euro preturile sunt discutabile, exista si discounturi pentru cei care isi doresc o astfel de campanie. Aceste costuri acopera tariful setarii si administrarii campaniilor, insa NU INCLUD bugetul cheltuit efectiv pe reclama.

Contacteaza-ne pentru a discuta mai multe despre promovarea online pe Facebook!

Daca iti doresti o campanie care sa se adreseze exact publicului de care ai nevoie, contacteaza-ne. Te vom ajuta sa iti promovezi afacerea intr-un mod sigur, eficient si ieftin, in raport cu toate celelalte canale. Ai nevoie de serviciile unei agentii profesionale pentru promovarea online a afacerii tale?

Contacteaza-ne si iti trimitem o oferta de pret personalizata pentru o campanie, in functie de cerintele, bugetul si scopurile tale!     

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Bifeaza daca esti de acord

Am citit, am inteles si accept Termenii si conditiile de utilizare.
Accept ca datele mele, din formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971