Servicii de Promovare si administrare Facebook Ads

Suntem o agentie de Marketing Online specializata in administrarea Facebook Ads si a reclamei prin Social Media.

Vrei sa vinzi mai mult prin Facebook? Te putem ajuta! 

Facebook este o metoda eficienta si ieftina de a atrage vizitatori si de a-i transforma in clienti.

 • Ne ocupam de setarea si administrarea constanta a campaniilor de Facebook Ads, asa incat sa eficientizam costurile cu promovarea.
 • Iti putem construi o strategie si te putem ajuta sa imbunatatesti logica promovarii.
 • Te ajutam cu optimizarea mesajelor si audientei campaniilor de promovare. Si facem tot posibilul ca promovarea pe Facebook sa-ti aduca mai multe vanzari.
promovare facebook ads

Care sunt beneficiile unei colaborari cu noi in ceea ce priveste serviciul de promovare Facebook?

 •  STRATEGII PERSONALIZATE – Oricine poate urma instructiunile Facebook pentru a rula un boost post sau o campanie pentru like-uri la pagina. Insa pentru o adevarata campanie de promovare, cu pixel code integrat si cu optimizari pentru vanzarea produselor, ai nevoie de o strategie, sepcifica pentru piata si afacerea ta. Noi te putem ajuta sa o construiesti.
 • CAMPANII EFICIENTE – Suntem o agentie de marketing online cu experienta, asa incat iti putem garanta eficienta bugetului si a costurilor de promovare. Iti putem alege campanii cu scop clar, cu audiente construite pe baza testelor si cu mesaje care sa respecte principiile de vanzare.
 • ADMINISTRARE CONSTANTA – Pentru mai multa eficienta, administram constant campaniile. Acest lucru necesita timp, pe care tu ar trebui sa-l petreci administrandu-ti afacerea si chestiunile logistice. Ne poti lasa pe noi sa ne ocupam de campaniile online, asta e specialitatea noastra.
 • MAI MULTE VANZARI – Noi construim campanii complexe, bazate pe palnii de vanzari, imbunatatind constant strategia, tipul de reclama si mesajele reclamelor, adaptandu-le in functie de raspunsurile clientilor tai. In acest fel iti asiguram campanii care chiar functioneaza.
 • RAPOARTE IN TIMP REAL – De fiecare data cand vrei sa stii cum functioneaza campania, iti punem la dispozitie rapoarte tehnice cu privire la functionarea campaniei si la rezultatele sale. Transparenta totala este o caracteristica principala a serviciilor Ad Web. Tu vei fi in deplin control asupra bugetului si deciziilor cu privire la promovarea afacerii tale.
Ai nevoie de unul din serviciile ? Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

Care sunt beneficiile campaniilor de promovare Facebook?

Facebook este unul dintre cele mai utilizate canale de comunicare din mediul online. Peste 10 milioane de romani au acces la internet, iar 8 milioane dintre acestia au conturi de Facebook.  O campanie de promovare a afacerii tale in acest mediu este extrem de eficienta din mai multe puncte de vedere:

 • afacerea ta va deveni mai cunoscuta
 • poti atrage extrem de ieftin vizitatori pe site-ul tau
 • iti cresti autoritatea brandului prin reclame de brand awarness si engagement
 • poti dezvolta si creste afacerea, atragand un public tinta nou
 • prin campanii de engagement poti interactiona cu publicul vizat
 • prin campanii de conversie poti obtine mai multe vanzari
 • chiar daca nu vor cumpara direct, oamenii vor memora mai usor brandul tau si te vor alege atunci cand vor avea nevoie de produsul tau.

Setare si Optimizare campanii Facebook Ads – Ce trebuie sa stii despre Facebook Ads pentru a face o campanie eficienta?

Aceasta modalitate de promovare in online este extrem de eficienta. Publicitatea pe Facebook este inca o modalitate foarte ieftina, in raport cu alte canale. Totusi, unele produse nisate sau premium, se pot vinde mai greu pe Facebook.

Noi incercam sa implementam strategii complexe pe Facebook pentru a reusi vanzarea. Acestea presupun realizarea unor funneluri de vanzari. In plus, A/B testul este o metoda foarte eficienta de a construi campanii care vand.

Trebuie sa realizezi intotdeauna campanii diferite, cu mesaje diverse si sa rulezi campaniile pe mai multe audiente, lasand sa functioneze doar campania care aduce rezultate in final. Noi testam mereu si ne raportam la o multime de KPI (indicatori de performanta), iar in final crestem bugetul doar pe ceea ce functioneaza, pentru a eficientiza campaniile.

Ai nevoie de servicii de promovare Facebook? Contacteaza-ne pentru un pachet complet de servicii Facebook Ads!

Vom delimita impreuna scopul campaniei, noi vom alege audientele potrivite si vom testa diverse tipuri de reclame, pana ajungem la solutia care te avantajeaza cel mai mult.

In acest fel iti vom garanta o campanie eficienta, care sa coste mai putin decat daca ai fi facut tu totul fara a avea cunostintele necesare si experienta in domeniu. O campanie de succes pe Facebook necesita timp si efort, cunostinte si implicare directa si constanta.

Contacteaza-ne pentru a-ti seta o campanie facebook profesionala si pentru a te ajuta cu promovarea online a afacerii tale!

O parte din softwurile utilizate de echipa AD-Web

MobileMonkey

Este cea mai bună platformă web chat autobot, pentru Facebook Messenger. Prin aceasta, se pot realiza setari pentru raspunsuri automate care se bazeaza pe necesitatile clientilor dvs. si a serviciilor pe care le oferiti acestora.

Facebook Store Integration

Se foloseste pentru integrarea serviciilor Facebook in magazinul dumneavoastra construit pe platforma Magento. Este recomandat pentru situatii precum adaugarea Pixel Facebook si pentru crearea cataloagelor de produse, in mod automat.

Mail Chimp

O platforma excelenta pentru firmele care doresc sa isi tina clientii la curent cu ajutorul newsletter. Mail Chimp integreaza o serie de beneficii care includ o monitorizare in detaliu a statisticilor necesare precum numarul de clickuri, rata de distribuiri si multe altele.

De ce sa alegi pachetele noastre de servicii de Promovare Facebook Ads?

Noi suntem o agentie de marketing online cu specialisti din variate domenii. Avem experienta atat in vanzari cat si in mediul online si in domenii tehnice. Si ne dorim sa realizam campanii care chiar sa functioneze pentru afacerea ta, sa te ajute sa vinzi mai mult.

Optimizam intotdeauna campaniile, tinand cont de audienta, de buget si de componentele creative. In plus, incercam sa-ti oferim costuri cat mai accesibile pentru campaniile de promovare Facebook.

Specialistii nostri cauta intotdeauna solutia optima, pe care o propunem spre tine si mai apoi, in functie de decizia ta si de nevoile afacerii tale, luam o decizie si o aplicam. Monitorizam constant parcursul campaniei si iti trimitem periodic rapoarte pentru a vedea care sunt rezultatele.

Asadar, daca doresti o echipa implicata si profesionista care sa se ocupe de promovarea afacerii tale, contacteaza-ne!

Promoveaza-ti afacerea online folosind cel mai masurabil canal de comunicare!

Facebook ofera modalitati avansate de promovare. Prin intermediul instalarii unui cod in site-ul tau (codul Pixel) poti afla cat costa fiecare click dat pe reclama ta, fiecare vizitator care ti-a vazut site-ul si poti afla cat te costa un om care devine clientul tau.

Cu alte cuvinte, poti masura fiecare indice de performanta al unei campanii de acest tip. Niciun alt canal nu ofera date atat de avansate despre eficienta unei campanii, despre publicul tau tinta si despre costul pe rezultat.

Adaptandu-ti strategia in functie de indicii de performanta (ROI, ROAS, CPC etc) vei avea parte de cel mai eficient mod de comunicare pe care l-ai intalnit. Vrei sa iti promovezi si tu afacerea in acest mediu? Contacteaza-ne!

Ai nevoie de unul din serviciile ? Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

Servicii de promovare Facebook pret – Cat costa setarea si optimizarea unei campanii Facebook Ads?

Costurile serviciilor oferite de Ad Web este adaptabil in functie de bugetul tau si de nevoile tale. Pretul standard al serviciului de administrare Facebook Ads este de 120 EURO / luna + 10% din bugetul alocat lunar reclamelor. Iar pentru campanii cu un buget de peste 5000 de euro preturile sunt discutabile, putand oferi discounturi. Aceste costuri acopera tariful setarii si administrarii campaniilor, insa NU INCLUD bugetul cheltuit efectiv pe reclama.

Contacteaza-ne pentru a discuta mai multe despre promovarea online pe Facebook!

Daca iti doresti o campanie care sa se adreseze exact publicului de care ai nevoie, contacteaza-ne. Te vom ajuta sa iti promovezi afacerea intr-un mod sigur, eficient si ieftin, in raport cu toate celelalte canale. Ai nevoie de serviciile unei agentii profesionale pentru promovarea online a afacerii tale?

Contacteaza-ne si iti trimitem o oferta de pret personalizata pentru o campanie, in functie de cerintele, bugetul si scopurile tale!     

Ai nevoie de promovare pe Facebook? Solicita mai jos o oferta si te sunam noi!

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Bifeaza daca esti de acord

Am citit, am inteles si accept Termenii si conditiile de utilizare.
Accept ca datele mele, din formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971