Servicii de Promovare si administrare Facebook Ads


 

Suntem o agentie de Marketing Online specializata in administrarea Facebook Ads si a reclamei prin Social Media.

 

Vrei sa vinzi mai mult prin Facebook? Te putem ajuta! 

Facebook este o metoda eficienta si ieftina de a atrage vizitatori si de a-i transforma in clienti.

 • Ne ocupam de setarea si administrarea constanta a campaniilor de Facebook Ads, asa incat sa eficientizam costurile cu promovarea.
 • Iti putem construi o strategie si te putem ajuta sa imbunatatesti logica promovarii.
 • Agentia noastra se ocupa si de promovare prin Facebook Ads. Obiectivul nostru este optimizarea mesajelor si audientei campaniilor de promovare. Facem tot posibilul ca promovarea website-ului tau pe Facebook sa genereze un numar cat mai mare de vanzari.

Care sunt beneficiile unei colaborari cu noi in ceea ce priveste serviciul de promovare Facebook?

Serviciile de administrare Facebook Ads profesionale isi dovedesc eficienta in fiecare etapa, de la crearea reclamelor, programarea si publicarea acestora, pana la urmarirea rezultatelor inregistrate in urma campaniilor realizate. Totodata, administrarea Facebook Ads furnizeaza instrumente eficiente pentru promotii, indiferent de nivelul acestora, dar si pentru campanii de publicitate noi. 

In timpul procesului de administrare Facebook Ads, ai posibilitatea de a selecta parametri importanti ai campaniei, cum ar fi audienta si obiectivele. Totodata, administrarea pe Facebook Ads are si un aspect creativ care se refera la redactarea textelor pentru reclame si la asigurarea unei bune vizibilitati pe diverse dispozitive.

Afla mai multe despre benficiile unui astfel de serviciu pe care ti le putem oferi.

Avantaje pe care le ai daca alegi serviciile noastre de Promovare Facebook Ads?

 1. Suntem o agentie de marketing online specializata in mai multe tipuri de campanii de promovare
 2. Realizam campanii care chiar sa functioneze pentru specificul afacerii tale
  Te ajutam sa vinzi mai mult si sa iti faci brand-ul cunoscut
 3. Optimizam constant campaniile tinand cont de audienta, buget, componente creative
 4. Iti oferim costuri cat mai accesibile pentru campaniile de promovare Facebook

PROMOVARE FACEBOOK

STRATEGII PERSONALIZATE – Oricine poate urma instructiunile Facebook pentru a rula un boost post sau o campanie pentru like-uri la pagina. Insa, pentru o adevarata campanie pe Facebook ai nevoie de o strategie specifica pentru piata si afacerea ta. Pentru a crea o campanie de succes, vom utiliza pixel code integrat si optimizari care se focuseaza pe vanzarea produselor. Echipa noastra este specializata in acest domeniu si te poate ajuta sa o construiesti

CAMPANII EFICIENTE – Suntem o agentie de marketing online cu experienta. Iti putem garanta eficienta bugetului si a costurilor de promovare astfel incat promovarea Facebook Ads sa dea cele mai buna rezultate. De asemenea, iti putem alege campanii cu scop clar, cu audiente construite pe baza testelor, iar textele sa respecte principiile de vanzare.

ADMINISTRARE CONSTANTA – Pentru o eficienta la un nivel cat mai ridicat, mentionam faptul ca administram constant campaniile Facebook Ads. Acest lucru necesita un timp mai indelungat. Relaxeaza-te si lasa in seama echipei noastre chestiunile logistice ce tin de administrarea afacerii tale. Avem expertiza in acest domeniu si, cu siguranta, promovarea pe care o realizam website-ului tau cu ajutorul Facebook Ads va aduce rezultatele asteptate.

VANZARI & RAPOARTE

MAI MULTE VANZARI – Noi construim campanii complexe, bazate pe palnii de vanzari. Imbunatatim constant strategia, tipul de reclama si mesajele reclamelor, adaptandu-le in functie de reactiile clientilor tai. In acest fel iti asiguram campanii care chiar functioneaza.

RAPOARTE IN TIMP REAL – De fiecare data cand vrei sa stii cum functioneaza campania, iti punem la dispozitie rapoarte tehnice cu privire la functionarea campaniei si la rezultatele sale. Transparenta totala este o caracteristica principala a serviciilor Ad Web. Tu vei fi in deplin control asupra bugetului si deciziilor cu privire la promovarea afacerii tale.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

Care sunt beneficiile campaniilor de promovare Facebook?

Ce trebuie sa stii despre Facebook Ads pentru a face o campanie eficienta?

OPTIMIZAM CAMPANII FACEBOOK

Facebook este unul dintre cele mai utilizate canale de comunicare din mediul online. Peste 10 milioane de romani au acces la internet, iar 8 milioane dintre acestia au conturi de Facebook.  O campanie de promovare a afacerii tale in acest mediu este extrem de eficienta din mai multe puncte de vedere:

 • afacerea ta va deveni mai cunoscuta
 • poti atrage extrem de ieftin vizitatori pe site-ul tau
 • iti cresti autoritatea brandului prin reclame de brand awarness si engagement
 • poti dezvolta si creste afacerea, atragand un public tinta nou
 • prin campanii de engagement poti interactiona cu publicul vizat
 • prin campanii de conversie poti obtine mai multe vanzari
 • chiar daca nu vor cumpara direct, oamenii vor memora mai usor brandul tau si te vor alege atunci cand vor avea nevoie de produsul tau.

DIVERSITATE

Aceasta modalitate de promovare in online este extrem de eficienta. Publicitatea pe Facebook este inca o modalitate foarte ieftina, in raport cu alte canale. Totusi, unele produse nisate sau premium, se pot vinde mai greu pe Facebook.

Noi incercam sa implementam strategii complexe pe Facebook pentru a reusi vanzarea. Acestea presupun realizarea unor funneluri de vanzari. In plus, A/B testul este o metoda foarte eficienta de a construi campanii care vand.

Trebuie sa realizezi intotdeauna campanii diferite, cu mesaje diverse si sa rulezi campaniile pe mai multe audiente, lasand sa functioneze doar campania care aduce rezultate in final. Noi testam mereu si ne raportam la o multime de KPI (indicatori de performanta), iar in final crestem bugetul doar pe ceea ce functioneaza, pentru a eficientiza campaniile.

Servicii Facebook Ads - o solutie eficienta pentru a-ti face publicitate in 2020

Publicitatea pe Facebook este un instrument eficient pentru a te conecta cu publicul tinta. Folosind una dintre cele mai mari retele de socializare din lume si servicii Facebook Ads, iti cresti sansele de a fi gasit mai usor de clienti si, totodata, de a creste vanzarile. Pe de alta parte, algoritmii in continua schimbare ai acestui canal social media, sunt o provocare reala pentru firmele care ofera servicii Facebook Ads. Acestea ar trebui adecvat concepute si sa profite de functiile de micro-directionare Facebook care iti pot permite sa ajungi exact la publicul nisat.

Astfel, serviciile Facebook Ads sunt utile pentru ca transmit mesajul utilizatorilor care sunt interesati de produsele sau serviciile pe care le oferi si sunt excelente pentru cresterea ratelor de conversie si rentabilitatea investitiilor, pentru ca tu platesti doar pentru a ajunge la cei mai valorosi potentiali clienti.

Planificarea serviciilor Facebook Ads

Serviciile Facebook Ads pe care le oferim sunt atent planificate, de la redactarea anuntului pana la dezvoltarea strategiilor avansate ale campaniilor realizate. Totodata, vom etapiza actiunile astfel incat sa trecem prin toate etapele necesare unei campanii de succes:

 • Analiza branding-ului – Urmareste publicarea unui continut interesant care sa iti creasca expertiza si autoritatea in domeniu, si, totodata, sa creeze trafic catre site-ul tau si o relatie bazata pe incredere cu publicul nisat.
 • Vom crea audienta personalizata – aceasta este formata din ultizatorii care au legatura cu nisa ta de activitate si poate fi formata din clientii deja existenti sau alte persoane care au interactionat pe Facebook sau pe alte spatii online cu activitatea ta.
 • Vom gasi publicul tinta –  pentru a creste randamentul investitiei tale, a optimiza campaniile si a economisi timp, vom identifica audienta in functie de cautarile realizate si rezultatele campaniei.
 • Ne vom ocupa de lansarea campaniilor Facebook Ads – Dupa ce am stabilit obiectivele si publicul tinta, vom initia primele campanii Faccebook. Acest lucru il vom face fie direct in managerul de publicitate prin definirea obiectivelor, a continutului (texte si imagini creative) si a paginii destionatie, fie prin Booster care permite realizarea unei postari bine optimizata, dupa un obiectiv clar si directionarea catre publicul tinta.

Ne vom ocupa de analiza si optimizarea campaniilor – Instrumentul de raportare Facebook permite personalizarea coloanelor si identificarea idicatorilor de performanta, in functie de obiectivele propuse. Folosind instrumentul de raportare Facebook, vom putea identifica aspectele care functioneaza bine sau rau, vom putea calcula randamentul investitiei si vom putea optimiza campaniile.

Ai nevoie de servicii de promovare Facebook? Contacteaza-ne pentru un pachet complet de servicii Facebook Ads!

Vom delimita impreuna scopul campaniei, noi vom alege audientele potrivite si vom testa diverse tipuri de reclame, pana ajungem la solutia care te avantajeaza cel mai mult.

In acest fel iti vom garanta o campanie eficienta, care sa coste mai putin decat daca ai fi facut tu totul fara a avea cunostintele necesare si experienta in domeniu. O campanie de succes pe Facebook necesita timp si efort, cunostinte si implicare directa si constanta.

Ca agentie Facebook Ads cu experienta in domeniu, te putem ajuta sa folosesti puterea unui canal de socializare extrem de eficient si sa iei cele mai bune decizii pentru a atinge potentialul de crestere a anunturilor postate. Stim ca sunt 97% sanse ca reclamele inadecvate de pe Facebook sa fie bani pierduti pentru ca sunt sarace sau au audienta redusa, asa ca ne vom asigura ca bugetul tau este gestionat corespunzator. 

O agentie Facebook Ads profesionala stie ca date sunt esentiale pentru succesul campaniilor si are o mare valoare stiintifica, esentiala pentru cresterea ta. Noi te putem ajuta sa intelegi aceste date si le vom evalua permanent pentru a valorifica in intregime bugetul alocat pentru publicitatea si campaniile de pe Facebook.

Contacteaza-ne pentru a-ti seta o campanie facebook profesionala si pentru a te ajuta cu promovarea online a afacerii tale!

O parte din softwurile utilizate de echipa AD-Web

MobileMonkey

Este cea mai bună platformă web chat autobot, pentru Facebook Messenger. Prin aceasta, se pot realiza setari pentru raspunsuri automate care se bazeaza pe necesitatile clientilor dvs. si a serviciilor pe care le oferiti acestora.

Facebook Store Integration

Se foloseste pentru integrarea serviciilor Facebook in magazinul dumneavoastra construit pe platforma Magento. Este recomandat pentru situatii precum adaugarea Pixel Facebook si pentru crearea cataloagelor de produse, in mod automat.

Mail Chimp

O platforma excelenta pentru firmele care doresc sa isi tina clientii la curent cu ajutorul newsletter. Mail Chimp integreaza o serie de beneficii care includ o monitorizare in detaliu a statisticilor necesare precum numarul de clickuri, rata de distribuiri si multe altele.

De ce sa alegi pachetele noastre de servicii de Promovare Facebook Ads?

Promoveaza-ti afacerea online folosind cel mai masurabil canal de comunicare!

AGENTIE DE MARKETING

Noi suntem o agentie de marketing online cu specialisti din variate domenii. Avem experienta atat in vanzari cat si in mediul online si in domenii tehnice. Si ne dorim sa realizam campanii care chiar sa functioneze pentru afacerea ta, sa te ajute sa vinzi mai mult.

Optimizam intotdeauna campaniile, tinand cont de audienta, de buget si de componentele creative. In plus, incercam sa-ti oferim costuri cat mai accesibile pentru campaniile de promovare Facebook.

Specialistii nostri cauta intotdeauna solutia optima, pe care o propunem spre tine si mai apoi, in functie de decizia ta si de nevoile afacerii tale, luam o decizie si o aplicam. Monitorizam constant parcursul campaniei si iti trimitem periodic rapoarte pentru a vedea care sunt rezultatele.

Asadar, daca doresti o echipa implicata si profesionista care sa se ocupe de promovarea afacerii tale, contacteaza-ne!

FACEBOOK PIXEL

Facebook ofera modalitati avansate de promovare. Prin intermediul instalarii unui cod in website-ul tau (codul Pixel) poti afla pretul fiecarui click dat pe reclama ta, fiecare vizitator care ti-a accesat website-ul.

Cu alte cuvinte, poti masura fiecare indice de performanta al unei campanii de acest tip. Facebook este singurul canal de social media care ofera date atat de avansate despre eficienta unei campanii, publicul tinta si costul pe rezultat.

Adaptandu-ti strategia in functie de indicii de performanta (ROI, ROAS, CPC etc) vei avea parte de cel mai eficient mod de comunicare pe care l-ai intalnit. Vrei sa iti promovezi si tu afacerea in acest mod? Contacteaza-ne!

Exista mai multe beneficii ale serviciilor de promovare Facebook Ads, iar afacerea ta ar putea profita de acestea. De la gasirea de noi clienti, pana la cresterea gradului de constientizare a brandului pe care vrei sa il faci cunoscut pe piata, prin promovare Facebook Ads multe companii online pot creste. Dar sunt si alte avantaje ale promovarii Facebook Ads:

 • Facebook-ul este folosit zilnic de mai bine de 80% din clientii vizati de tine;
 • Publicitatea pe Facebook este una dintre cele mai vizibile si rapide forme de publicitate online;
 • Promovarea Facebook Ads va creste traficul catre site-ul tau, dar si veniturile, vanzarile si oportunitatile;
 • Este masurabila si iti permite sa extragi date valoroase pentru a urmari eficienta campaniilor initiate;
 • Promovarea Facebook Ads iti poate reduce costurile de achizitie. Datorita faptului ca este accesibila, iti permite sa reduci din bugetul alocat altor campanii publicitare;
 • Este o metoda de a genera vanzari offline;
 • Prin promovare Facebook Ads, vizitatorii site-ului tau vor fi angajati in publicitatea realizata prin remarketing – cei care ti-au vizitat site-ul, chiar daca nu au cumparat nimic si nici nu te-au contactat, vor fi integrati in campaniile de publicitate pe Facebook, ceea ce poate schimba radical rata de conversie.

Strategii avansate pentru promovarea Facebook Ads

Pentru ca stim ca diferitele tipuri de anunturi Facebook si optiunile de directionare ne pot ajuta sa obtinem cele mia bune rezultate, vom dezvolta strategii avansate de campanie, tinand cont de mai multe aspecte importante:

 • Experimentarea directionarii catre publicul nisat – vom incepe cu un public mai putin numeros pe care il vom largi treptat prin adaigarea de noi categorii de interese. Totodata, vom rea reclame diferite pentru grupuri legate de obiective de afaceri variate.
 • Vom folosi Facebook Pixel – o portiune mica de cod care poate avea un impact mare asupra campaniei de promovare Facebook Ads. Astfel, imediat dupa ce am plasat codul pe site-ul tau, vom putea urmari conversiile , sa depistam persoanele care au vizualizat un anumit produs pe site si sa cream audiente asemanatoare.
 • Vom folosi fotografii si video-uri relevante – cuvintele sunt importante, dar imaginile si videourile vor atrage si mai multa audienta, creand o impresie mai buna. De aceea, vom folosi in campaniile de promovare Facebook Ads imagini si video-uri de inalta calitate.
 • Vom testa totul cu atentie – nu ne place sa mergem pe presupuneri despre ce va functiona si ce nu, motiv pentru care vom testa totul cu atentie si vom aduce toate ajustarile si optimizarile necesare pentru a creste valorile care conteaza cel mai mutl pentru campania ta. In plus,
 • Vom urmari constant optimizarea performantelor – tabloul de bord Facebook Ads Manger ne permite monitorizarea in detaliu a performantelor campaniilor initiate. Daca vom observa ca o anumita campanie nu are rezultatele dorite, vom putea redirectiona banii catre alte campanii eficiente care vor deveni campaniile principale.

Cat timp dureaza realizarea unei campanii de publicitate pe Facebook?

Daca e o campanie mica, aceasta se va desfasura aproximativ o luna, insa pentru o campanie mai simpla timpul estimat este in jur de 2-3 luni, iar pentru o campanie complexa, timpul estimat este intre 4-5 luni.

Daca va intrebati motivul pentru care o astfel de campanie de publicitate pe Facebook dureaza un timp atat de indelungat, tineti cont de faptul ca intregul proces nu se raporteaza doar la setarea reclamelor.

Pentru o campanie reusita, optimizarea este foarte importanta, din acest motiv timpul petrecut in realizarea acesteia este pe un termen mai lung. Aproape niciodata o campanie nu produce rezultate bune de la prima setare. E necesar sa treaca o anumita perioada in care sa identifici care reclame functioneaza si care reclame nu.

In cadrul agentiei noastre campaniile de Facebook Ads includ atat partea de optimizare, motiv pentru care livrarea unei campanii dureaza mai mult timp. Facem acest lucru deoarece ne dorim sa oferim servicii Facebook Ads cu o conversie cat mai mare.

Specialistii nostri cauta intotdeauna solutia optima, pe care o propun clientului. In functie de nevoi si de asteptarile acestuia, schitam un plan si il punem in aplicare. Monitorizam constant parcursul campaniei de Facebook Ads si iti trimitem periodic rapoarte pentru a vedea care sunt rezultatele.

Vom face tot posibilul sa iti atingi obiectivele dorite in procesul campaniei de promovare pe Facebook. Te vom tine la curent periodic cu toate modificarile aparute si, de asemenea, vom face un raport care evidentiaza impactul pe care campania a avut-o segmentului de clienti. De altfel, campania va inregistra si potentialii clienti din target-ul tau.

Asadar, daca doresti o echipa implicata si profesionista care sa se ocupe de promovarea afacerii tale, nu ezita sa apelezi la serviciile noastre.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

ADWEB FACEBOOK

Servicii de promovare Facebook pret – Cat costa promovarea pe Facebook?

Costurile serviciilor oferite de Ad Web sunt adaptabile in functie de bugetul tau si de nevoile tale. Pretul standard al serviciului de administrare Facebook Ads este de 120 EURO / luna + 10% din bugetul alocat lunar reclamelor. Pentru campanii cu un buget de peste 5000 de euro preturile sunt discutabile, exista si discounturi pentru cei care isi doresc o astfel de campanie. Aceste costuri acopera tariful setarii si administrarii campaniilor, insa NU INCLUD bugetul cheltuit efectiv pe reclama.

Contacteaza-ne pentru a discuta mai multe despre promovarea online pe Facebook!

Daca iti doresti o campanie care sa se adreseze exact publicului de care ai nevoie, contacteaza-ne. Te vom ajuta sa iti promovezi afacerea intr-un mod sigur, eficient si ieftin, in raport cu toate celelalte canale. Ai nevoie de serviciile unei agentii profesionale pentru promovarea online a afacerii tale?

Ce ar trebui sa stii despre reclama pe Facebook – pret

Indiferent de buget, poti face publicitate pe Facebook. Pentru a afla exact pretul unei reclame pe Facebook, ne poti contacta. Iti com spune exact cum se stabilesc si te putem ajuta sa alegi un buget corespunzator necesitatilor tale. Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre reclama pe Facebook pret si cum se stabileste acesta! 

Contacteaza-ne si iti trimitem o oferta de pret personalizata pentru o campanie, in functie de cerintele, bugetul si scopurile tale!     

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Bifeaza daca esti de acord

Am citit, am inteles si accept Termenii si conditiile de utilizare.
Accept ca datele mele, din formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971