Servicii de Constultanta in Marketing Online si Promovare Online


Ti se pare ca promovarea online e prea scumpa?

Ai campanii care nu iti aduc clienti sau nu reusesc sa atraga trafic?

Ai nevoie de Consultanta in Marketing Online sau vrei sa te ajutam cu sfaturi despre strategii de Promovare Online eficiente? Iti punem la dispozitie serviciul nostru de consultanta LIVE, pe Skype, pentru a afla o multime de informatii despre cum sa te promovezi mai eficient.

Beneficiile serviciului nostru de consultanta in marketing online si promovare online

SPRIJIN

  • Sprijin pentru construirea unei strategii puternice de promovare online – te putem ajuta sa iti construiesti o strategie si o logica de promovare care chiar sa aduca rezultate.
  • Eficientizarea costurilor pe campaniile deja existente – daca deja ai investit bani in promovare online si nu iti aduce suficiente rezultate, nu iti permiti sa abandonezi campaniile. Te vom ajuta sa le optimizezi pentru a avea costuri mai mici.
  • Know-how Sharing LIVE – practic vei beneficia in timp real de expertiza si de aptitudinile acumulate in timp ale unui specialist in marketing online si promovare online.

SOLUTII

  • Diagnosticare si solutii in cel mai scurt timp pentru toate problemele afacerii tale online – folosim unelte speciale pentru diagnosticarea problemelor site-ului tau si a campaniilor de promovare. Iti oferim si solutii in cel mai scurt timp pentru a eficientiza campaniile si pentru a-ti optimiza site-ul in general.
  • Sunem o agentie specializata in Marketing online si SEO si avem o vasta experienta in tot ceea ce presupune administrarea de campanii de promovare online si optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

EFICIENTIZARE

Ad Web – agentie marketing onine specializata in consultanta de marketing

  • Vrei ca afacerea ta sa creasca? Vrei mai mult trafic pe site si mai multi clienti? Te putem ajuta! Ad Web este o agentie de marketing online si SEO specializata in consultanta de marketing. Oferim servicii de audit pentru campaniile Google Ads si servicii de consultanta generala.

 

  • Te putem ajuta sa iti setezi o strategie, sa eficientizezi costurile de promovare online si te vom invata si principalele modalitati de publicitate online, pentru a-ti putea seta singur reclamele. In plus, daca doresti sa avansezi in domeniu, oferim si cursuri de marketing. Poti descoperi intreaga noastra gama la sectiunea educativa de cursuri marketing.

 

  • Iar daca vrei sa se ocupe o echipa de specialisti de afacerea ta, te putem ajuta cu servicii complete in directia de marketing online si SEO.

SPECIALISTI SEO

Consultanta SEO – discuta cu un specialist si vezi cum poti sa-ti optimizezi site-ul pentru motoarele de cautare!

  • Vrei sa stii mai multe despre cum hotaraste Google pozitionarea site-urilor in cautari? Vrei sa afli cele mai eficiente metode de optimizare on site si off site? Te putem ajuta. Ad Web este la baza o agentie de SEO cu experienta si un portofoliu vast in domeniu. Iti putem oferi consultanta SEO si te putem ajuta in aceasta directie. Un specialist SEO poate discuta cu tine pentru a intelege logica acestor procese de optimizare si importanta fiecarei etape.

 

  • Mai apoi poti invata si chestiuni tehnice. Iar daca vrei sa inveti mai mult, iti oferim si cursuri SEO complete. Si daca vrei ca afacerea ta sa creasca, insa crezi ca e mai bine ca un specialist in domeniu sa se ocupe de ea, iti oferim servicii SEO complete: optimizare on-site, off-site, audit SEO si consultanta de specialitate.

De ce sa alegi Ad Web pentru consultanta in marketing online sau consultanta SEO?

SKYPE MEETING

Fie ca ai nevoie de consultanta marketing sau consultanta SEO in Bucuresti sau oriunde in Romania, te putem ajuta. Noi suntem disponibili pentru a discuta 1 la 1, prin Skype, asa incat distanta sa nu fie o problema.

 

In afara acestui avantaj, mizam pe experienta directa in domeniu. Ad Web este o agentie de marketing online si SEO cu experienta.

AJUTOR

Te putem ajuta astfel mult mai usor, stiind domeniile din interior si cunoscand in detaliu fiecare problema ce poate aparea pentru o afacere online.

 

Noi te putem ajuta nu doar cu analize si rapoarte, dar iti putem oferi si servicii complete, pentru a implementa ceea ce descoperim ca te ajuta. Astfel, consutanta are si o latura practica la noi, la care poti apela contra-cost. Obiectivul nostru este sa te ajutam cu ORICE ASPECT necesar cresterii afacerii tale.

Contacteaza-ne pentru o sedinta de consultanta online, direct pe Skype!

Fie ca esti din Bucuresti sau de oriunde altundeva, te putem ajuta. Vom realiza o sedinta de consultanta online prin Skype, pentru a elimina problema distantei dintre noi. Un specialist Ad Web se va ocupa de problemele tale si impreuna veti gasi solutii pe care le putem apoi implementa tot noi, daca doresti.

Poti alege si un pachet de servicii din gama noastra. Oferim servicii de optimizare campanii de promovare online, optimizare site sau administrare completa a campaniilor tale. De asemenea, oferim si servicii de optimizare a ratei de converie. Idiferent ce probleme vom identifica in timpul sedintei de consultanta, te putem ajuta cu implementarea lor.

Cateva din cele mai cerute subiecte in consultatiile oferite

AUDIT / CONSULTANTA

Audit SEO extins + Consultanta SEO

Iti putem oferi un audit SEO gratuit sau un audit SEO extins, complet, care sa cuprinda toate tipurile de raportare in urma unei diagnosticari de domeniu. Acest audit contine si un raport realizat dupa analiza modului de promovare  externa site-ului.

Consultanta pentru Optimizarea site-ului si a ratei de conversie

In plus, iti oferim analize si recomandari in zona de optimizare site. Avem ca obiectiv cresterea vanzarilor afacerii tale. Asadar, analizam site-ul din toate punctele de vedere si iti oferim solutii de optimizare a acestuia.

Consultanta pentru Google Ads sau Audit complet pentru optimizarea promovarii PPC si Social Media

Iar pe langa aceste servicii iti putem oferi si un Audit pentru Google Ads. Sau iti putem realiza si aici o analiza completa a tuturor metodelor de promovare online si prin social media, pentru a identifica probleme si a-ti propune solutii de eficientizare a campaniilor tale.

1 TO 1 CONSULTANTA

Consultanta generala de marketing 1 la 1 prin Skype

Si nu in ultimul rand, iti putem oferi o sedinta 1 la 1 de consultata. Daca ai orice intrebare cu privire la modul de functionare a unei afaceri online, daca te intereseaza marketingul online sau daca vrei sa iti optimizezi mai bine afacerea, te asteptam sa ne contactezi si stabilim impreuna o ora de consultanta.

€ – Pret Consultanta marketing online

Costul pentru o ora de consultanta este de 150 ron pentru consultanta cu un specialist de marketing online.

De asemenea, daca se doreste consultanta cu un specialist senior, cu experienta in intreaga sfera a marketingului online, costul unei ore de consultanta este de 250 ron.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

ADWEB CONSULTANTA

Vrei sa iti programezi o ora de consultanta in marketing online sau consultanta SEO cu un specialist Ad Web? Contacteaza-ne!

Foloseste formularul e mai jos pentru a completa datele tale si pentru solicitarea unei ore de consultanta. Detaliaza-ne ce anume iti doresti sa discutam si ce servicii te-ar interesa si un specialist Ad Web va prelua cerintele tale in cel mai scurt timp pentru a programa o ora de consultanta.

Contacteaza-ne acum si hai sa te ajutam sa-ti cresti afacerea, pentru mai multa profitabilitate si mai multa eficienta! 

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Site (obligatoriu)

Mentiuni (optional)

Bifeaza daca esti de acord:
Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971