Cursuri SEO – Curs intensiv de Optimizare (SEO) on page si off page – Cursuri online Ad Web

Vrei sa inveti SEO si esti in cautarea unor cursuri SEO profesionale? Inscrie-te la cursul intensiv de optimizare (SEO) on page si off page organizat de specialistii Ad Web. Vei invata in mod practic cum functioneaza Google si de ce e important procesul de optimizare (SEO) pentru o afacere online.

Pe langa faptul ca vei invata o multime de informatii si vei putea intelege mai bine logica proceselor de SEO, vei invata cum sa vinzi mai mult. Iar noi iti oferim si suport pentru aplicarea celor invatate la curs.

De ce sa aleg cursul SEO organizat de Ad Web?

Dupa cum vezi, noi te putem invata o multime de informatii despre SEO. In plus, Ad Web este la baza o agentie de SEO si online marketing. Nu vei invata doar teorie cu noi. Echipa noastra este construita din specialisti cu experienta in SEO, care optimizeaza zilnic site-uri si se ocupa de campanii SEO complexe pentru clienti reali.

Care sunt beneficiile unui astfel de curs SEO?

 • Inveti direct de la profesionisti cu experienta in domeniu cum functioneaza si cum te ajuta SEO
 • Cursul dureaza putin, insa iti ofera o baza solida de informatii si o multime de exercitii practice prin care vei invata mai mult
 • Iti oferim si suport post-curs, pentru implementarea lucrurilor pe care le-ai invata
 • Cursul costa foarte putin, in raport cu valoarea adaugata pe care o aduce oricarei afaceri online
 • Vei primi si o diploma de participare dupa curs

Asadar, daca vrei sa inveti ce este SEO, cum se optimizeaza un website pentru motoarele de cautare si ce poti face pentru a vinde mai mult online, inscrie-te acum la acest curs!

Ce voi invata la acest curs SEO organizat de Ad Web?

Vei invata practic ce inseamna SEO si cum functioneaza. Cursul este organizat de catre un trainer specializat, unul din specialistii Ad Web care se ocupa efectiv de optimizarea site-urilor clientilor agentiei. Vei invata cum am ajuns noi in primele pozitii cu diverse cuvinte cheie importante pentru noi si cum sa ajungi si tu in topul cautarilor Google in domeniul tau.

In plus vei invata care este logica optimizarii SEO, ce inseamna optimizare on page si off page. Vei invata care sunt criteriile principale pe baza carora Google afiseaza site-urile in cautari si astfel vei desoperi cum sa ajungi pe primele locuri.

BONUSUL AD WEB: 30 de zile de asistenta 

Ai 30 de zile de asistenta de la participarea la curs. Timp de 30 de zile ne poti trimite pe email orice intrebare sau orice problema pe care ai confruntat-o, incercand sa aplici ceea ce ai invatat. Iar in maxim 24 de ore, in zilele lucratoare, iti vom oferi raspunsul.

Cursul este alcatuit din mai multe etape, asa incat sa poata oferi o multime de informatii, sub forma unei structuri logice, din care sa poti invata usor.

– Prima etapa – Logica generala a optimizarii unui site pentru motoarele de cautare – Vei invata aici despre Relevanta si Autoritate – elementele fundamentale ale SEO

– Etapa 2 – Autoritatea – ce este si cum cresti autoritatea unui website?  – In aceasta etapa vei invata cele mai importante lucruri despre autoritate si despre cum se creste aceasta.

 • lista criteriilor pe care Google le ia in calcul la determinarea autoritatii unui site
 • cat continut trebuie creat si in ce mod trebuie optimizat acesta pentru site
 • cum cresti viteza unui website si de ce conteaza acest aspect pentru SEO
 • cum se gestioneaza continutul si cum se optimizeaza articole pentru SEO
 • SEO in Social Media – ce impact au platformele sociale in optimizarea pentru motoarele de cautare
 • Satisfactia vizitatorilor ca factor important in SEO – cum masoara Google satisfactia utilizatorilor

– Etapa 3 – Relevanta – ce este si cum crestem relevanta? – Aici vei invata despre principalele elemente importante pentru relevanta unui wesbsite si tehnici ce te ajuta sa cresti relevanta.

 • criterii importante pentru determinarea relevantei unui site
 • importanta cuvintelor cheie si cum le identificam pe cele potrivite
 • ce elemente ale paginii se pot optimiza si cum le optimizam
 • cum se redacteaza un text SEO friendly

– Etapa 4 – Linkbuilding-ul si importanta acestuia – Aici vei invata de ce este importanta etapa de construire a unei retele de link-uri care sa duca spre site-ul tau. De asemenea, vei invata cum sa realizezi o structura de link-uri valoroasa.

 • eficientizarea structurii site-ului tau
 • masurarea si analizarea site-urilor concurentei
 • atragerea autoritatii prin link-uri
 • greseli foarte des intalnite si care pot pune in pericol site-ul tau si cum sa le eviti

– Etapa 5 – Module Gratuite pentru SEO – Aici iti vom prezenta doua dintre cele mai des folosite programe pentru SEO, oferite gratuit chiar de Google.

 • Planificatorul de cuvinte – Google Keyword Planner – cum se foloseste si ce importanta are
 • Search Console (fostul Webmaster Tools) – cum se foloseste si de ce este important sa analizezi datele din el

Pe langa toate aceste informatii, vei primi exemple practice, informatii concrete si vei beneficia de experienta unui specialist in SEO, care iti poate raspunde LIVE la toate intrebarile.

Curs SEO trainer

Cursul este organizat de Radu Ciofu, unul din fondatorii Ad Web. El are experienta de peste 5 ani in domeniul online si este un trainer specializat cu peste 10 ani de vechime in domeniul consultantei, trainingului si prezentarilor educative.

In plus, este foarte des invitat la evenimente din domeniu ca speaker, fiind si realizator TV.  In ultimii 3 ani Radu s-a dedicat in totalitate proiectelor de SEO, Facebook si Google Ads si domeniului de marketing online.

Vei invata SEO de la cei mai buni, daca alegi cursurile Ad Web. In plus, noi iti oferim posibilitatea de a beneficia de suport pentru a aplica tot ceea ce ai invatat. Iti oferim un bonus special.

De ce ai nevoie de acest curs SEO?

Daca ai o afacere online, un website de prezentare sau un magazin online, scopul tau este sa vinzi cat mai mult, sa te faci cat mai cunoscut. Pentru asta ai nevoie de trafic cat mai mare pe site, ai nevoie ca articolele si textele tale sa fie citite de cat mai multi oameni. Ei bine, raspunsul la intrebarea “Cum atrag trafic cat mai mult pe site-ul meu” este SEO.

Daca ai un site pe care vrei sa il urci in topul cautarilor Google, daca vrei sa monitorizezi afacerea ta si sa stii cum poti optimiza site-ul sa iti produca mai multe rezultate, ai nevoie de un curs SEO.

Sau poti avea nevoie de acest curs daca vrei chiar tu sa lucrezi in domeniu. Invata cum sa vinzi mai mult in mediul online. Inscrie-te la cursul de SEO on page si off page organizat de Ad Web chiar acum.

Cursuri SEO pret – Cat costa cursul Ad Web pentru SEO?

Ai doua modalitati de participare la acest curs, iar tu o vei alege pe cea mai potrivita pentru tine. Poti alege sa participi la un curs cu prezenta fizica, la locatia noastra din Bucuresti sau poti opta pentru un curs online, prin intermediul unei conferinte video.

Pentru cursul cu prezenta fizica in locatia noastra pretul este de 390 RON. Iar pentru cursul online prin Skype sau Join.me, pretul este de 330 RON. Cursul dureaza 4 ore, timp in care vei invata o multime de informatii noi si vei putea pune toate intrebarile care iti vin in cap, primind raspuns de la specialistul nostru pentru fiecare dintre ele.

Varianta la locatia din Bucuresti (cu prezenta fizica)

Locatie:
Vezi locatia cursului in sectiunea CONTACT.

Data si ora cursului la locatie:

Sambata 26 Octombrie 2019

interval orar: 14:00 – 18:00

Durata cursului la locatie:
4 ore

Cost curs la locatie:
390 Ron

Informatii aditionale curs la locatie:
Necesar tehnic recomandat: laptop, notebook, tableta
Se ofera: Coffe Break (cafea, ceai, apa, patiserie dulce si sarata)

Varianta online – tip webinar (prin Join.me)

 

Locatie: doar online
Cursul este sustinut exclusiv Online, prin intermediul unui program de conferinta: Skype sau Join.me

Data si ora cursului online:

vineri, 27 septembrie 2019

interval orar: 9:30 – 13:30

Durata cursului online:
4 ore

Cost curs online:
330 Ron

Informatii aditionale curs online:
Necesar tehnic obligatoriu: laptop sau notebook, conexiune internet sistem sunet si microfon.
Preferabil Skype instalat. Alternativ se poate folosi Join.me (nu necesita instalare)

Intelegem riscurile unui curs exclusiv online si venim in intampinarea lor: In cazul dificultatilor de natura tehnica vom reprograma cursul.

Vrei mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca iti doresti mai multe detalii despre acest curs sau despre alte cursuri organizate de noi, contacteaza-ne. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp la orice intrebare. Iar daca doresti sa te inscrii la cursul SEO organizat de Ad Web, completeaza acum formularul de inregistrare.

Hai sa inveti impreuna cu specialistii Ad Web ce inseamna SEO si cum te poate ajuta pentru afacerea ta online!

Formular inscriere la cursul Optimizare SEO on page si off page

Nume Tau (necesar)

Adresa ta de Email (necesar)

Telefonul Tau (necesar)

Alege tipul cursului dorit (necesar)

*Costul, locatia si durata cursului sunt specificate mai sus in pagina.


Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971