Curs Marketing Online – Cursuri Online Ad Web

Esti in cautarea unor cursuri de marketing online in care sa inveti ce inseamna acest concept si cum te poate ajuta pentru a-ti dezvolta afacerea? Inscrie-te la acest curs online de marketing realizat de specialistii Ad Web si te vom ajuta sa inveti cum sa iti promovezi afacerea cu succes.

Marketingul Online este procesul general de promovare a unei afaceri, a unui produs sau serviciu. Acest proces este alcatuit insa din mai multe etape specifice. Astfel, in acest curs vei cum functioneaza intreaga logica a unei campanii de promovare, vei invata sa iti construiesti propria strategie de vanzari.

Ce vei reusi sa faci dupa urmarea acestui Curs de Marketing Online Ad Web?

Dupa ce ai urmat acest curs, vei reusi sa intelegi singur care este logica unei strategii de promovare online. Vei intelege cum sa atragi clienti, cum sa le captezi atentia si cum sa le vinzi produsele sau serviciile tale. Pe scurt, vei invata cum sa construiesti o strategie de promovare online care sa functioneze!

Care sunt beneficiile acestui curs general de marketing online?

  • Poti invata direct online cum sa concepi o strategie de promovare pentru produsul sau serviciile tale
  • Cursul costa foarte putin si ofera valoarea reala adaugata
  • Inveti cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre promovarea unei afaceri
  • Vei avea parte de suportul si de raspunsurile unui specialist la fiecare intrebare
  • Cursul dureaza doar 4 ore, insa dezvolta toata baza generala de cunostinte despre marketing, strategii de marketing si principalele canale de promovare

Am structurat acest curs in asa fel incat sa cuprinda o serie de informatii extrem de importante pentru promovarea unei afaceri. Cursul prezinta intreaga logica a promovarii unei afaceri si pune accent pe conceptul de canal de vanzari / palnie de vanzari – Sales Funnel.

Inscrie-te si tu la curs si invata cum sa iti construiesti o strategie eficienta de promovare a afacerii tale!

Ce vei invata la acest curs de marketing online? In cele 4 ore de curs vei invata cum sa concepi o strategie de promovare in mediul online, cum sa gandesti si cum sa optimizezi o campanie de promovare pe internet pentru afacerea ta.

1. Logica unei strategii de marketing – Inveti ce inseamna un canal de vanzari, cum se seteaza acesta si la ce anume foloseste. Un client trece prin mai multe etape pana cumpara un produs. Tunelul de vanzari este intocmai o strategie prin care inveti cu ce mesaj sa abordezi clientul in fiecare etapa, asa incat sa il convingi sa cumpere.

2. Construirea tunelului de vanzari – stagiul 1 – in aceasta etapa inveti principalele strategii de promovare online, bazate pe principalele canale de promovare existente. Inveti despre promovarea prin Facebook Google, You Tube, Email Marketing, SEO, promovare media etc.

3. Stagiul 2 de construire a tunelului de vanzari – Aici vei invata cum sa urmaresti oamenii care au interactionat cu reclama din stagiul unu si cum sa ii retargetezi pe acestia prin Remarketing. Vei invata aici diferenta intre lead si conversie, cum sa cresti numarul de conversii si care sunt principalele instrumente de care ai nevoie in acest proces. Vei invata si cum sa faci remarketing eficient pe fiecare dintre canalele mentionate mai sus.

4. Stagiul 3 de construire a tunelului de vanzari – Aici vei invata despre retentie si despre importanta acestui proces. Vei vedea adevaratele beneficii ale Email Marketingului si ale altor instrumente de inchidere a vanzarii. Inveti despre strategia pentru apeluri telefonice de vanzare, promotii, discounturi si alte informatii despre cum vinzi efectiv produsul / serviciul tau.

Curs Marketing Online – Trainer

Cursul va fi sustinut de Radu Ciofu, un trainer cu foarte mare experienta in domeniul publicitatii online. Radu este unul din fondatorii Ad Web, iar experienta sa in domeniul publicitatii online este acumulata in peste 5 ani de activitate in aceasta nisa.

De asemenea, de peste 10 ani Radu ofera traininguri si realizeaza prezentari educationale, fiind si speaker la diverse evenimente educationale si realizator TV. In plus, pe langa experienta unui trainer, vei beneficia de informatii testate si demonstrate de-a lungul timpului, in cadrul proiectelor derulate de agentia Ad Web si de specialistii sai. Asadar, daca vei avea o intrebare specifica, nu vei primi doar un simplu raspuns teoretic, ci vei primi chiar raspunsuri practice, testate si implementate de specialistii Ad Web in diferite proiecte.

Astfel, prin intermediul acestui curs vei capata o experienta reala, practica, despre cum se gandeste o campanie online, ce canale functioneaza si cum se seteaza o reclama pe fiecare canal in asa fel incat ea sa functioneze.

Vrei sa inveti marketing online de la adevarati profesionisti in domeniu? Inscrie-te la cursul de marketing online Ad Web! 

Curs Marketing Online pret – Cat costa cursul general de marketing online Ad Web?

Iti oferim doua variante de a beneficia de acest curs. Poti participa la curs cu prezenta fizica, la locatia noastra, dar poti beneficia de acest curs si online, prin intermediul unei conferinte video.

Astfel, poti alege varianta cea mai convenabila pentru tine.

Daca doresti sa participi la acest curs in locatia noastra, costul cursului este de 390 RON. Iar daca doresti sa participi la acest curs online, prin intermediul unei videoconferinte pe Skype sau Join.me, costul cursului este de 330 RON.

 

Oferte speciale pentru cursurile Ad Web

La Ad Web promovam activ educatia, asa incat avem si o oferta speciala pentru cursurile noastre. Daca te inscrii la mai multe cursuri Ad Web platesti mai putin. Al doilea curs cumparat este la o reducere de 15%, al treilea curs cumparat este la 30% reducere, iar al patrulea curs cumparat are o reducere de 45%.

Vezi toate cursurile Ad Web la sectiunea de educatie si inscrie-te acum la cursurile care ti se par interesante, pentru a invata mai mult despre promovarea online a unei afaceri.

Varianta la locatia din Bucuresti (cu prezenta fizica)

Locatie:
Vezi locatia cursului in sectiunea CONTACT.

Data si ora cursului la locatie:

Sambata, 14 Septembrie 2019

interval orar: 9:30 – 13:30

Durata cursului la locatie:
4 ore

Cost curs la locatie:
390 Ron

Informatii aditionale curs la locatie:
Necesar tehnic recomandat: laptop, notebook, tableta
Se ofera: Coffe Break (cafea, ceai, apa, patiserie dulce si sarata)

Varianta online – tip webinar (prin Join.me)

 

Locatie: doar online
Cursul este sustinut exclusiv Online, prin intermediul unui program de conferinta: Skype sau Join.me

Data si ora cursului online:

Vineri, 13 Septembrie 2019

interval orar: 9:30 – 13:30

Durata cursului online:
4 ore

Cost curs online:
330 Ron

Informatii aditionale curs online:
Necesar tehnic obligatoriu: laptop sau notebook, conexiune internet sistem sunet si microfon.
Preferabil Skype instalat. Alternativ se poate folosi Join.me (nu necesita instalare)

Intelegem riscurile unui curs exclusiv online si venim in intampinarea lor: In cazul dificultatilor de natura tehnica vom reprograma cursul.

De ce sa apelezi la Ad Web pentru acest curs de marketing online?

Ad Web este o agentie de marketing online si SEO cu vasta experienta in piata. Avem in portofoliu sute de campanii de promovare online derulate si administrate de-a lungul timpului. Vei invata  cum sa te promovezi online de la specialisti care se ocupa zilnic cu asta.

Contacteaza-ne pentru detalii!

Vrei mai multe detalii despre cursul de marketing online sau ai alte nelamuriri? Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Iar daca doresti sa te inscrii la curs, completeaza acum formularul de inscriere. Hai sa inveti de la profesionisti cum sa iti promovezi cu succes produsele si serviciile in mediul online.

Formular inscriere Curs Marketing Online

Nume Tau (necesar)

Adresa ta de Email (necesar)

Telefonul Tau (necesar)

Alege tipul cursului dorit (necesar)

*Costul, locatia si durata cursului sunt specificate mai sus in pagina.


Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971