Despre Ad-Web.ro – Cine suntem, ce facem si cu ce te putem ajuta?

Afla mai multe despre Ad-Web.ro: cine suntem, cu ce ne ocupam, detalii despre activitatile noastre si echipa.

Cine suntem si cand am aparut

 

Suntem Ad Web.ro, o agentie de marketing online si servicii SEO cu vasta experienta pe piata de publicitate online. Am inceput in 2014, odata cu lansarea primului nostru proiect. Atunci ne axam strict pe servicii de optimizare – SEO.  In timp am acumulat insa experienta si ne-am format o echipa completa de specialisti pe diverse domenii. In prezent ne-am extins gama de servicii si suntem extrem de activi pe piata, oferind o multime de solutii pentru cresterea afacerilor din mediul online.

 


Care sunt principalele noastre servicii?

Ad Web ofera urmatoarele servicii: Optimizare (SEO), Promovare Online prin Google Ads  (fostul Adwords), Promovare in Social Media prin Facebook Ads, Servicii de Content Marketing si Cursuri de Marketing Online. De asemenea, te putem ajuta cu servicii de consultanta in marketing online si optimizarea ratei de conversie. Contacteaza-ne pentru a discuta cu un specialist in marketing online si pentru a-ti oferi mai multe detalii despre o oferta de pret referitoare la serviciul de care ai nevoie.

Ce facem noi mai exact in marketing online

 

Oferim afacerilor din mediul online oportunitatea de a creste si a deveni mai profitabile. Cum facem asta? Cu ajutorul serviciilor de promovare online, marketing online, promovare prin social media si prin crearea de site-uri online eficiente. De asemenea, oferim cursuri de marketing online si promovare in mediile sociale, cursuri seo si cursuri in aria blogging-ului. Astfel, ne axam in acelasi timp si pe educarea pietei. Daca doresti sa devii tu insuti un specialist in marketing online si SEO, te putem ajuta cu sfaturi profesioniste.

 


Care este scopul nostru principal?

Ne dorim sa iti oferim intotdeauna servicii de marketing online pe care sa le intelegi si cu ajutorul carora sa iti cresti afacerea in mod real. Ne bazam pe transparenta si pe educatie, de aceea oferim o multime de informatii gratuite sau cursuri profesionale, pentru a te ajuta sa intelegi domeniul de promovare online si sa vezi cum anume te ajuta serviciile noastre. Vezi oferta noastra de cursuri de marketing si nu numai iar pentru mai multe detalii ne poti contacta in scris sau telefonic rapid si garantat.

Fa cunostinta cu echipa Ad-Web

Radu Ciofu

Cofondator

Radu este unul din cofondatorii Ad Web. El are o vasta experienta in ceea ce priveste coordonarea echipei, realizarea cursurilor, insa stapaneste extrem de bine si parte tehnica si strategica a pietei online. Vine dintr-o zona extrem de competitiva a pietei financiare, fiind economist de profesie si avand o experienta relevanta in trading si pete de capital.

Publicitatea si marketingul online i-au intrat in gratii inca din 2012, fiind pasionat si intelegand mult mai bine unele concepte, datorita experientei pe piata financiara.

Acum el coordoneaza echipa, se ocupa de partea de analiza si audit pentru site-urile clientilor si campaniile de promovare ale acestora si este cel care sustine cursurile Ad Web.

Iar din 2018 este si moderator al unei emisiuni de business pe televiziunea Canal33

Emisiuni prezentate (Canal33)

Ramona Ulici

Cofondator

Ramona este cofondatoare a proiectului Ad Web, avand experienta relevanta pe partea informatica, dar si in domeniul jurnalistic. Dupa liceul de informatica, a urmat o facultate de Jurnalism si un master in Comunicare. Apoi a ajuns sa lucreze in marketing si vanzari.

Desi aceste arii de studiu par a fi diferite, tocmai timpul petrecut in fiecare domeniu si cunostintele acumulate au format-o pe Ramona ca specialist.

Spiritul de competitie si dorinta de dezvoltare continua ii sunt caracteristice. Tocmai de aceea, de-a lungul timpului a dezvoltat o multime de proiecte. Printre acestea se enumera si site-ul Woman2Woman, o platforma online care a unit in jurul sau o comunitate de femei interesate in egala masura de cariera si de modalitati interesante de petrecere a timpului liber.

Incepand din 2013, se ocupa si de organizarea unor evenimente de business, organizate prin intermediul Woman2Woman.

Jaleriu Vlad

Web Marketing & Developer

Ma numesc Vlad, sunt Web Designer si Online Marketer. Ma ocup cu completa functionalitate a site-urilor WEB si advertising pe Google Ads&Facebook. Creare website, implementari, legalizare forme plati online, mentenanta si advertising. Pasiunea mea pentru marketing si WEB a inceput de la varsta de 13 ani, cand am creat primul meu website si am continuat pe acest drum pana in prezent.

In 2019 dupa studii si cursuri de Marketing am devenit Persoana Fizica Autorizata in prestarea serviciilor de Marketing si Web Design incepand si colaborarea cu Ad-Web.ro.

Irina Stroe

Specialist Google Ads, SEO & Web

Irina intregeste departamentul creativ, fiind si ea pasionata de poezie si de blogging. A absolvit un master de comunicare si resurse umane, fiind orientata spre intelegerea nevoilor celor din jur si spre eficientizarea comunicarii.

In afara proiectelor de redactare in care se implica, ea vine cu idei creative si originale pe partea de Web Design. Are cunostinte temeinice si despre optimizarea unui website si, de asemenea, dezvolta campanii Google Ads in cadrul echipei Ad Web.

Este o fire creativa, pasionata de domeniul online si mereu in cautare de noi idei pe care sa le aplice in cadrul proiectelor.

Cum am ajuns la dezvoltarea acestei agentii de marketing online si servicii SEO – Ad Web?

– Anii 2014 – 2015 –

Suntem implicati in domeniul de marketing si promovare online inca din 2014. In 2015 am lansat online si o platforma, insa initial ofeream doar cursuri SEO si Google Adwords.

– Anul 2016 –

In 2016 am lansat serviciul de Optimizare – SEO, acaparand primii clienti in aceasta directie. Tot in acest an am lansat si sectiunea de educatie. Iar alaturi de aceasta am inceput sa scriem si pe blog, lansand si un newsletter saptamanal pentru promovarea articolelor catre cei interesati.

Apoi a urmat completarea sectiunii de cursuri cu cele de Facebook Ads si cel de Jurnalism SEO. Odata cu cresterea echipei de specialisti am lansat si serviciul de Redactare Articole.

– Anul 2017 –

Platforma noastra face locul unor noi cursuri – Blogging, Marketing Online. De asemenea, lansam un nou serviciu – serviciul de creare site-uri si web design. Cu aceasta ocazie in anul 2017 am realizat si primele site-uri clientilor nostri.

Tot in 2017 am lansat sectiunea de Cursuri Gratuite si webinarul de pe YouTube, care se difuza in fiecare joi. Acest an a fost anul in care am crescut si mai mult echipa de colaboratori, iar pentru a eficientiza fluxul de lucru si activitatea, am implementat Jira Software – un soft de project management si gestiune a task-urilor.

– Anul 2018 –

Prin intermediul diverselor evenimente organizate, echipa participa la conferinte de profil, ca speakeri. Se lanseaza si serviciul de Consultanta si Optimizare a ratei de conversie. Iar anul 2018 marcheaza si inceputul colaborarii cu televiziunea Canal33, unde Radu devine moderator.

– Anul 2019 –

Avand experienta integrata in aria marketingului online, a crearii de website-uri si a optimizarii si promovarii acestora, lansam in paralel proiectul Ad Web. Acest proiect vine ca o solutie completa pentru construirea si crestera unei afaceri in mediul online.

Cu ajutorul serviciilor complete Ad Web orice antreprenor isi poate lansa online un website eficient, optimizat pentru motoarele de cautare si il poate promova cu succes in domeniul online, prin Google Ads si Facebook Ads, atragand clienti pentru afacerea sa.

Echipa Ad Web reprezinta astfel un partener de incredere pentru dezvoltarea si eficientizarea unei afaceri in mediul online, deoarece reuneste specialisti din toate domeniile. Impreuna putem colabora pentru a-ti duce afacerea pe culmile succesului.

Esti interesat de o colaborare sau vrei sa ne cunoastem si sa vezi cu ce te putem ajuta? Contacteaza-ne!

Daca esti interesat de domeniul online si de oportunitatile pe care ti le poate oferi acesta, contacteaza-ne. Te putem ajuta sa intelegi beneficiile si modalitatile de functionare a unei afaceri de succes in domeniul online.

Fie ca doresti lansarea unui website, optimizarea unei platforme existente sau promovarea afacerii tale, te putem ajuta. De asemenea, iti oferim si cursuri si informatii de valoare pentru a invata singur mecanismele mediului online.

 

Contacteaza-ne acum si hai sa crestem impreuna afacerea ta in mediul online!

Datele firmei

S.C. Advert Boutique S.R.L  |  C.I.F. 28901466  |  Nr. inregistrare: J40/8918/2011  |  Adresa: Ale. Cimpul cu Flori, Nr. 4, Bl. D26, Ap. 2, Sector 6, Bucuresti

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre? Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971