Curs Facebook Ads – Cursuri de administrare reclame si campanii Facebook – Cursuri online Ad Web

Ai o afacere online si vrei sa iti faci promovare pe Facebook? Inscrie-te la acest curs de Facebook Ads si invata sa te promovezi eficient pe Facebook. Vei descoperi cum sa setezi o campanie Facebook si cum sa iti optimizezi reclamele, asa incat sa ai un raport cost / rezultat foarte avantajos.

Acest curs intensiv este dedicat celor care vor sa invete sa vanda mai mult prin Facebook Ads. Invata rapid, in doar 4 ore, tot ce poti face prin intermediul Facebook pentru promovarea afacerii tale online.

De ce sa aleg Ad Web pentru urmarea unui curs de Facebook Ads?

Ad Web este o agentie de marketing online si SEO la baza. Avem foarte mare experienta in domeniul online si avem o echipa formata din specialisti care te pot ajuta practic sa intelegi cum functioneaza promovarea online pe Facebook. Noi setam si administram campanii pentru o multime de clienti, din domenii vaste, asa incat avem experienta si putem identifica rapid solutii eficiente de promovare online. Iar la curs ti le vom impartasi si tie.

Care sunt beneficiile acestui curs Facebook Ads?

  • Cursul dureaza doar 4 ore, insa cuprinde intreaga logica a promovarii online pe Facebook, fiind structurat in 2 parti principale cu mai multe sub capitole
  • Vei invata direct de la un specialist in Facebook Ads cum sa setezi si sa optimizezi campaniile
  • Poti pune intrebari LIVE si vei primi raspunsul la fiecare dintre ele
  • Cursul costa putin, in raport cu informatiile pe care le vei invata si cu valoarea adaugata ce o va aduce companiei tale
  • Vei invata practic cum poti sa iti promovezi afacerea in social media

In Romania exista peste 9 milioane de utilizatori Facebook la momentul actual. Asta inseamna o piata uriasa pentru produsele si serviciile tale. Invata rapid cum sa te promovezi catre acestia oameni si sa vinzi mai mult in mediul online.

Inscrie-te acum la cursul intensiv de Facebook Ads – administrare reclame si campanii Facebook organizat de Ad Web! 

In cadrul acestui curs vei vedea ca Facebook Ads chiar functioneaza. Pe Facebook pot sa vinzi orice si oricui, foarte simplu si chiar cu costuri de promovare foarte mici, daca intelegi cum functioneaza platforma, cum alegi audienta si cum sa te promovezi.

Am formulat acest curs in asa maniera incat sa cuprinda intreaga baza informationala despre Facebook Ads. Cuprinsul sau are 2 parti principale, care mai apoi se divid in sub capitole specifice.

– Partea teoretica – Logica promovarii pe Facebook – aici vei invata importanta acestui canal pentru promovarea online, indicatorii pe care trebuie sa ii iei in calcul cand te promovezi aici si principalele caracterisitici ale platformei Facebook.

Trebuie sa retii ca Facebook nu a fost construit avand ca scop principal sa vanda. Facebook este o platforma sociala unde oamenii intra pentru a discuta cu prietenii, pentru a se relaxa si pentru a pierde vremea online, nu pentru a cumpara. Astfel, trebuie sa stii cum sa ii targetezi pentru a influenta vanzarea.

– Partea practica – implementarea si administrarea campaniilor – aici vei invata exact ceea ce ai de facut pentru a seta o campanie, pentru a o administra si pentru a face optimizarile tehnice necesare.

Vei invata efectiv cum se seteaza o campanie in platforma de administrare reclame Facebook si cum se masoara eficienta sa. Specialistii nostri seteaza si administreaza lunar zeci de reclame pentru diferiti clienti, astfel incat vei beneficia de o experienta practica, te vom invata cum lucram noi in agentie.

Curs Facebook Ads Trainer – cine sustine cursul?

Cursul de Facebook Ads este sustinut de Radu Ciofu, unul din co-fondatorii Ad Web. Radu este un speaker, trainer si online marketer cu experienta. Activeaza in mediul online si in promovare de peste 5 ani, iar pe partea de training si prezentari educative are o experienta de peste un deceniu.

De asemenea, este realizator TV si participa deseori la evenimente unde este speaker pe teme precum SEO, promovarea online si vanzarile in mediul online. Alaturi de el vei putea invata practic, cu exemple si studii de caz din experienta proprie, cum sa setezi o campanie Facebook Ads, cum sa o eficientizezi si cum sa masori rezultatele, pentru a optimiza reclamele si a mentine costurile cat mai mici, aducand rezultate cat mai mari.

Cursurile Ad Web nu sunt doar o componenta teoretica. Alaturi de specialistii nostri vei invata cum sa te promovezi in mediul online, prin Facebook Ads si vei avea sprijinul nostru in aplicarea informatiilor invatate.

De ce ai nevoie de un curs de Facebook Ads?

Ai crezut pana acum ca Facebook este doar o platforma sociala, unde oamenii discuta sau pun poze din vacante si isi pierd vremea online, relaxandu-se sau urmarind ce au mai facut prietenii din lista lor? Ei bine, nu este asa.

Facebook este un instrument incredibil de bun pentru vanzarea produselor sau serviciilor unei afaceri online. Ai nevoie de acest curs pentru a intelege cum functioneaza serviciul de promovare al Facebook, cum se identifica o audienta potrivita pentru promovare si cum se lanseaza o campanie de publicitate prin Facebook Ads.

Daca ai o afacere si vrei sa te promovezi online sau daca lucrezi pentru o agentie si vrei sa inveti sa fii mai eficient, ai nevoie de acest curs. Nu uita ca mediul online se schimba zilnic. La fel se schimba si unele componente Facebook sau unele reglementari din domeniu. Noi te putem invata cele mai noi metode de promovare, iti putem da exemple practice si te putem ajuta sa implementezi ceea ce ai invatat.

Curs Facebook Ads pret – cat costa cursul de Facebook organizat de Ad Web?

Noi oferim doua modalitati diferite de a participa la curs. Poti participa la un curs cu prezenta fizica, in locatia noastra din Bucuresti sau poti alege sa urmezi acest curs online, printr-o video conferinta.

Cursul dureaza 4 ore. Daca alegi sa participi la curs cu prezenta fizica in locatie, costul este de 390 RON. Daca alegi cursul online, prin video conferinta pe Skype sau Join.me, costul cursului va fi de 330 RON.

Oferta de pret promotionala – Cursuri online Ad Web
In plus, iti oferim posibilitatea sa beneficiezi de o oferta speciala. Ad Web promoveaza si incurajeaza educatia. Asadar, daca vei cumpara mai multe cursuri vei plati mai putin. La al doilea curs cumparat reducerea este de 15%, la al treilea beneficiezi de o reducere de 30%. Iar pentru al patrulea curs cumparat reducerea aplicata este de 45%.

Varianta la locatia din Bucuresti (cu prezenta fizica)

Locatie:
Vezi locatia cursului in sectiunea CONTACT.

Data si ora cursului la locatie:

Sambata, 19 Octombrie 2019

interval orar: 9:30 – 13:30

Durata cursului la locatie:
4 ore

Cost curs la locatie:
390 Ron

Informatii aditionale curs la locatie:
Necesar tehnic recomandat: laptop, notebook, tableta
Se ofera: Coffe Break (cafea, ceai, apa, patiserie dulce si sarata)

Varianta online – tip webinar (prin Join.me)

 

Locatie: doar online
Cursul este sustinut exclusiv Online, prin intermediul unui program de conferinta: Skype sau Join.me

Data si ora cursului online:

Vineri, 18 Octombrie 2019

interval orar: 9:30 – 13:30

Durata cursului online:
4 ore

Cost curs online:
330 Ron

Informatii aditionale curs online:
Necesar tehnic obligatoriu: laptop sau notebook, conexiune internet sistem sunet si microfon.
Preferabil Skype instalat. Alternativ se poate folosi Join.me (nu necesita instalare)

Intelegem riscurile unui curs exclusiv online si venim in intampinarea lor: In cazul dificultatilor de natura tehnica vom reprograma cursul.

Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare!

Daca doresti mai multe informatii despre curs, despre trainer sau daca ai intrebari, contacteaza-ne. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Iar daca doresti sa te inscrii la curs, completeaza formularul de inregistrare chiar acum.

 Inscrie-te la cursul de Facebook Ads organizat de Ad Web si fa primul pas spre a deveni expert in promovare pe Facebook!

Formular inscriere la cursul Administrare campanii publicitare pe Facebook

Nume Tau (necesar)

Adresa ta de Email (necesar)

Telefonul Tau (necesar)

Alege tipul cursului dorit (necesar)

*Costul, locatia si durata cursului sunt specificate mai sus in pagina.


Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971