Audit SEO gratuit – Ad Web – Agentie SEO si marketing

online Bucuresti


Cere acum un audit seo gratuit pentru site-ul tau si bucura-te de beneficiile pe care ti le putem oferi. Vom analiza cererea ta si apoi, in functie de necesitati, iti vom propune cateva imbunatatiri.

Vrei mai mult trafic pentru site-ul tau? Vrei sa ajungi mai sus in pozitiile Google? Te putem ajuta! Ad Web este o agentie SEO la baza, cu experienta vasta in online si in optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare. Iti putem realiza un audit seo gratuit pentru site-ul tau, determinand ce anume trebuie sa modifici la el asa incat sa atraga mai multi vizitatori si sa fie mai bine pozitionat in Google.

Iata beneficiile unui audit seo gratuit din partea Ad Web!

SOLUTII IMBUNATATIRE

 • Iti identificam problemele website-ului – vom cauta sa iti identificam toate problemele care stau in calea succesului platformei tale in online. Vom analiza structura site-ului si procesele de optimizare facute pana la momentul actual.
 • Iti vom propune solutii de imbunatatire – astfel dupa un audit seo gratuit vei sti deja ceea ce trebuie sa modifici la site-ul tau pentru a fi mai eficient

SOLUTII NOI

 • vei gasi modalitati noi de atragere a clientilor – fiecare problema rezulvata, la care am gasit solutie, va deschide noi oportunitati pentru tine. De aici poti afla noi modalitati de a atrage oamenii pe site-ul tau si de a le prezenta afacerea ta.
 • vei avea parte de o analiza profesionista a site-ului deoarece noi realizam fiecare audit manual, analizand pe rand fiecare factor important din structura site-ului si respectand regulile de optimizare generala si SEO.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

Ce este un audit SEO gratuit?

AUDIT SEO

Auditul SEO ofera o imagine completa, un raport general asupra functionalitatii site-ului si asupra principalelor probleme de optimizare. Daca site-ul tau nu este optimizat pentru motoarele de cautare sau daca este penalizat SEO, va pierde o multime de trafic organic din Google. Tocmai de aceea, prin intermediul unui audit SEO poti afla daca site-ul tau se comporta normal si daca iti ofera toate sansele la reusita in mediul online, daca poti atrage prin intermediul sau maximul de clienti posibil.

VREI SA AFLI POTENTIALUL SITE-ULUI ??

 • Ai un website si vrei sa stii daca functioneaza la potentialul maxim?
 • Sau poate ca ai primit o penalizare Google si ai impresia ca ceva nu mai functioneaza cum mergea inainte cu website-ul tau?

Atunci ai nevoie de un audit SEO pentru a descoperi unde este problema si cum ai putea sa iti faci site-ul mai eficient. Solicita un audit SEO gratuit realizat de Ad Web!

IMPORTANT – Conditii de realizare a unui Audit SEO Gratuit 

Totusi, auditul SEO realizat de noi, chiar daca il oferim in mod gratuit, el implica timp si costuri de realizare pentru echipa noastra. Acesta presupune ca un specialist sa petreaca timp pentru a intelege logica site-ului tau, tocmai de aceea, avem cateva conditii. Ne rezervam dreptul de a refuza realizarea unui astfel de audit pentru anumite site-uri, printre care:

– site-urile nefinalizate sau abandonate

– site-urile care au o calitate indoielnica  

– site-urile din domenii ilegale sau rau famate

– site-uri asupra carora nu se poate face dovada de proprietatea

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

Ce presupune un audit SEO gratuit - care sunt etapele realizarii unui astfel de proces?

IDENTIFICARE / STABILIRE

Un audit SEO este un proces destul de complex, segmentat in mai multe etape extrem de importante. In principal, acestea sunt actiunile pe care specialistii Ad Web le intreprind cand realizeaza un audit seo gratuit:

 • identificarea cuvintelor cheie relevante pentru domeniul respectiv
 • identificarea cuvintelor cheie pe care site-ul este deja indexat in Google
 • identificarea site-urilor concurente relevante si estimarea autoritatii si relevantei acestora
 • identificarea celor mai eficiente cuvinte cheie pentru promovare, in functie de bugetul alocat
 • stabilirea unei strategii de eficientizare a site-ului si a unui plan de optimizare a continutului din punct de vedere SEO

ANALIZA

Optional, se mai pot rula procese pentru:

 • identificarea unor penalizari si oferirea unor solutii pentru inlaturarea acestora
 • analizarea si realizarea unei liste de propuneri pentru imbunatatirea structurii site-ului actual
 • verificarea statutului imaginilor, pentru a identifica daca acestea sunt sau nu optimizate
 • determinarea utilizarii corecte sau incorecte a elementelor de titlu si subtitlu (headingu-urile H1, H2, H3)
 • analizarea indexarii paginilor site-ului in Google
 • analizarea si propunerea de solutii pentru imbunatatirea vitezei de incarcare a site-ului
 • analizarea altor criterii importante pentru optimizarea pe motoarele de cautare (SEO)

De ce sa alegi Ad Web pentru realizarea unui audit SEO gratuit?

AVANTAJE

Noi oferim o multime de avantaje in acest caz. In afara faptului ca beneficiezi de un raport cu atatea elemente si analize intr-un mod total gratuit, noi iti oferim si o lista cu propuneri concrete de a imbunatati site-ul. In cunostinta de cauza vei vedea ce poti face pentru ca site-ul tau sa functioneze mai bine, asta fara a plati niciun ban.

Iti oferim o multime de sfaturi si iti putem oferi si consultanta de specialitate in ceea ce priveste procesul de optimizare (SEO). Ad Web este la baza o agentie de SEO si marketing online. Asadar, vei avea la dispozitie analisti SEO experimentati si specialisti in online.

Iar ca un plus la acest serviciu, noi te putem ajuta si cu implementarea solutiilor regasite in cadrul raportului de audit. Oferim pachete SEO complete si chiar servicii de optimizare a ratei de conversie sau optimizare generala a site-ului.

SPECIALISTI

Suntem experti in domeniul online si in optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare, asa incat iti poti lasa site-ul in baza unor oameni care stiu ce au de facut pentru ca afacerea ta sa ajunga la un alt nivel.

Daca ai nevoie de o analiza obiectiva si profesionista a site-ului tau, alege Ad Web. Iti spunem gratuit cum iti poti imbunatati site-ul, iar dupa ce vei hotari ce vrei sa faci, te ajutam sa implementezi fiecare solutie pe site-ul tau.

Un specialist din echipa Ad Web va analiza in mod obiectiv site-ul, conform unor procedee specifice de audit online, vom identifica punctele tari, punctele slabe si iti vom realiza un raport de audit de unde tu vei putea intelege foarte usor ce e in neregula cu site-ul tau. In cunostinta de cauza, cu sprijinul specialistilor nostri, apoi vei putea implementa solutiile propuse de noi, pentru a atrage mai multi clienti pe site-ul tau.

Ai nevoie de unul dintre serviciile noastre?
Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata pentru diverse servicii de promovare online.

ADWEB AUDIT SEO

Cere un audit SEO gratuit de la specialistii Ad Web!

Stim ca exista mai multe instrumente in mediul online, care te pot ajuta sa iti verifici singur site-ul. Insa tu nu vei avea acces la modulele premium si la statisticile avansate oferite de acele programe, decat daca platesti.

Noi iti putem oferi un audit avansat, folosind date concrete si analize efectuate 100% manual, dar si prin intermediul unor programe premium de analiza a site-urilor.   

Completeaza formularul de mai jos si contacteaza-ne pentru a-ti realiza un audit SEO gratuit!

Completeaza formularul de mai jos si contacteaza-ne pentru a ne solicita un audit SEO.

ATENTIE: Datorita faptului ca acest audit implica unele costuri si el se realizeaza manual de catre un specialist, vom avea nevoie de confirmarea telefonica din partea proprietarului site-ului, inainte de a incepe lucrul. Asadar, dupa solicitarea ta, un specialist Ad Web te va contacta pentru a confirma intentia de solicitare a unui audit.

Afla gratis cat de bine functioneaza site-ul tau si ce ai putea face sa devina mai eficient. Comanda un audit SEO gratuit acum! 

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj

Bifeaza daca esti de acord

Am citit, am inteles si accept Termenii si conditiile de utilizare.
Accept ca datele mele, din formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971