Cursuri Marketing Online – Invata sa iti promovezi singur afacerea – Cursuri Online Ad Web

Invata sa concepi o strategie de promovare in online si sa intelegi logica fiecarui tip de reclama si a fiecarui canal, cu ajutorul cursurilor de marketing online Ad Web. Urmeaza un curs specializat SEO, Google Ads, Facebook Ads sau Blogging pentru a invata si tu sa iti promovezi singur afacerea in mediul online.

In cadrul cursului de marketing online vei invata despre cum se seteaza un canal de vanzari – Sales Funnel, cum sa te folosesti de diverse canale de promovare in mediul online si in Social Media. Pe scurt, vei invata cum sa atragi atentia oamenilor din online, cum sa captezi interesul si sa ii faci pe acestia sa devina potentiali clienti si mai apoi cum sa le vinzi efectiv produsele sau serviciile tale.

Vrei sa inveti cum sa iti promovezi mai eficient afacerea in mediul online? Inscrie-te la un curs online acum. Oferim cursuri generale de marketing, dar si cursuri specializate de SEO, Google Ads, Facebook Ads, Blogging.

Inscrie-te la cursurile noastre si bucura-te de principalele beneficii oferite de Ad Web!

  • Invata direct online, din confortul propriei locuintei cum sa iti promovezi afacerea
  • Cursurile dureaza putin si costa la fel de putin, insa iti ofera o multime de informatii practice, exemple si studii de caz si posibilitatea de a interactiona LIVE cu un specialist in domeniu
  • Iti oferim reduceri de pret, daca te inscrii la mai multe cursuri. Avem o strategie de pret extrem de avantajoasa pentru aceste cursuri online.
  • Te bucuri de know-how-ul unei echipe de traineri specializati si de experienta unei intregi agentii specializate in domeniile in care oferim cursuri.

Asta deoarece marketingul online este format dintr-o serie de discipline independente, specializate. Noi am structurat fiecare curs in asa fel incat sa iti oferim atat partea teoretica si generalista, cat si tehnicile practice, informatii specializate, din interior.

In plus, vei invata din experienta noastra directa. Noi realizam si administram campanii de promovare folosind toate metodele pe care le vei invata la cursuri, in fiecare luna, pentru clienti reali. Astfel, vei beneficia de exemple practice, testate si demonstrate deja ca fiind functionale.

Curs General de Marketing Online

————————————————————-

Afla mai mult despre conceptele de marketing online.

Daca doresti sa capeti o privire de ansamblu asupra promovarii online si sa inveti mai multe in aceasta directie.

Vei participa la un curs de 4 ore in care vei invata totul despre realizarea unei strategii si despre planificarea unei campanii de promovare.

Detalii curs

Curs Google Ads

————————————————————-

Vrei sa inveti cum sa te promovezi pe Google Ads?

Invata sa te folosesti eficient de promovare pay per click si sa platesti strict pentru rezultatele pe care le doresti.

Prin intermediul cursului de promovare prin Google Ads vei invata cum sa setezi o campanie Google Ads, cum sa o optimizezi si cum sa administrezi bugetele ca sa poti obtine cele mai bune rezultate.

Detalii curs

Curs Facebook Ads

————————————————————-

Vrei sa afli mai multe despre campanii eficiente pe Facebook Ads?

Invata secretele promovarii prin Facebook Ads si atrage mai multi oameni intr-o comunitate puternica de brand.

Construieste o campanie eficienta, invata sa optimizezi reclame si sa te folosesti de tot felul de instrumente pentru a eficientiza costurile promovarii online.

Detalii curs

Curs Jurnalism SEO

————————————————————-

Vrei sa stii cum sa redactezi un continut de calitate?

Cu ajutorul acestui curs online vei invata cum sa redactezi continut de calitate pentru site-urile tale. Invata sa scrii pentru oameni, dar sa respecti in acelasi timp si regulile Google, pentru ca site-ul tau sa fie aratat cat mai sus in pozitiile motorului de cautare.

Detalii curs

Curs optimizare on page si off page

————————————————————-

Vrei sa inveti mai multe despre optimizarea SEO?

Vei putea invata si cum sa iti optimizezi tehnic site-ul, dar si continutul de pe acesta. In plus, vei invata cum sa construiesti o retea de link-uri care sa te ajute sa castigi autoritate pentru site-ul tau. Daca iti optimizezi site-ul, vei capata incredere din partea Google.

Detalii curs

Curs Blogging

————————————————————-

Vrei sa fii un blogger de succes sau sa scoti bani din blogul tau?

Cursul de blogging organizat de Ad Web te poate ajuta sa-ti transformi blogul intr-o afacere. Invata care este cea mai importanta atributie a unui blogger. Invata cum sa scrii si cum sa te promovezi in online, pentru a capata colaborari.

Detalii curs

De ce sa alegi Ad Web pentru a urma aceste cursuri online?

Ad Web este o agentie de SEO si marketing online cu peste 5 ani de experienta in domeniul marktingului si promovarii online. Noi oferim servicii de promovare online si SEO clientilor nostri si realizam astfel tot ceea ce urmeaza sa inveti tu la cursuri, in mod practic, in fiecare zi.

Ne confruntam cu tot felul de probleme si gasim solutii eficiente pentru ele, oferind clientilor nostri servicii specializate de promovare online si consultanta in domeniul marketingului online. Asadar, daca te inscrii la aceste cursuri, nu vei invata doar teorie. Vei avea o baza practica si o multime de exemple si studii de caz de la care sa pornesti in procesul tau de invatare.

Vei invata in mod practic ceea ce inseamna promovarea online si care sunt cele mai eficiente metode de promovare. Te vom invata ceea ce noi deja am testat si am demonstrat ca functioneaza.

Echipa de traineri are o experienta educationala de peste 10 ani, fiind alcatuita din specialisti care sunt deseori invitati la evenimente din domeniu, pentru a fi speakeri pe diverse teme despre promovarea online si despre dezvoltarea unei afaceri.

Chiar si daca nu ai un business la momentul actual, cursurile te pot ajuta, deoarece iti prezinta informatii de interes si iti formeaza o anumita logica a lansarii si administrarii unor campanii de promovare. Aceste informatii le vei putea folosi in cazul in care doresti sa lucrezi in domeniu, sa iti lansezi o afacere sau sa ajuti pe cineva care deja are o afacere, fiind platit pentru ceea ce vei invata la cursurile Ad Web.

Inscrie-te acum si invata cum sa promovezi o afacere in domeniul online, pentru a o ajuta sa creasca si sa devina mai eficienta!

Cine sustine cursul de Marketing Online – Trainer

Cursul va fi sustinut de Radu Ciofu, speaker, trainer si lector cu experienta.

Radu este unul dintre fondatorii SEOmark.ro, are o experienta de peste 5 ani in domeniul publicitatii online si de peste 10 ani in training si prezentari educationale. In ultimii 3 ani s-a dedicat exclusiv SEO, Adwords, Facebook si marketing-ului online. Conex, este si realizator TV pe aceasta nisa si speaker in cadrul diferitelor evenimente de profil.

Cat ma costa si unde are loc cursul?

Varianta la locatia din Bucuresti (cu prezenta fizica)

Locatie:
Vezi locatia cursului in sectiunea CONTACT.

Data si ora cursului la locatie:

Sambata, 14 Septembrie 2019

interval orar: 9:30 – 13:30

Durata cursului la locatie:
4 ore

Cost curs la locatie:
390 Ron

Informatii aditionale curs la locatie:
Necesar tehnic recomandat: laptop, notebook, tableta
Se ofera: Coffe Break (cafea, ceai, apa, patiserie dulce si sarata)

Varianta online – tip webinar (prin Join.me)

 

Locatie: doar online
Cursul este sustinut exclusiv Online, prin intermediul unui program de conferinta: Skype sau Join.me

Data si ora cursului online:

Vineri, 13 Septembrie 2019

interval orar: 9:30 – 13:30

Durata cursului online:
4 ore

Cost curs online:
330 Ron

Informatii aditionale curs online:
Necesar tehnic obligatoriu: laptop sau notebook, conexiune internet sistem sunet si microfon.
Preferabil Skype instalat. Alternativ se poate folosi Join.me (nu necesita instalare)

Intelegem riscurile unui curs exclusiv online si venim in intampinarea lor: In cazul dificultatilor de natura tehnica vom reprograma cursul.

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971