Cursuri gratuite Marketing Digital – Ad Web

Vrei sa inveti mai multe despre marketing-ul digital si cum sa te promovezi eficient in online?

Ad Web iti ofera cursuri gratuite de marketing digital pentru incepatori si nu numai. Poti participa in fiecare joi la seminariile online de la orele 19:00.

Cu ajutorul cursurilor gratuite pe care ti le punem la dispozitie vei avea ocazia sa inveti mai multe strategii despre marketingul online, pe care sa le aplici apoi in afacerea ta sau in firma in care lucrezi.

De ce sa te inscrii la cursurile gratuite de marketing digital

Invata marketing online gratuit

Cu ajutorul cursurilor gratuite oferite de Ad Web poti sa inveti ceea ce inseamna marketing-ul online, promovarea SEO, Adwords si Facebook. Vei putea afla cum sa cresti traficul site-ului tau si care sunt regulile care trebuie aplicate in optimizarea reclamelor.

Este important sa stii modul in care priveste Google un site pentru a sti cum sa procedezi in obtinerea unui trafic mai mare. Cateva dintre beneficiile de care te poti bucura participand la cursurile noastre gratuite:

Beneficii cursuri gratuite marketing digital

  • Dureaza putin – un curs online dureaza aproximativ 25 de minute, astfel nu este nevoie sa aloci foarte mult timp pentru a participa la acesta. Inveti lucruri utile intr-un timp scurt.
  • Participi gratuit – este necesar doar sa ai o conexiune la internet si cand incepe cursuli poti sa il accesezi instant din confortul casei tale.
  • Iti raspundem la intrebari referitoare la nelamuriri sau probleme pe care le ai
  • Inveti lucruri noi despre marketing-ul online

Cum se desfasoara cursurile mai exact

Cursurile online se desfasoara pe una dintre cele mai cunoscute si usor de folosit platforme de webinarii – YouTube.

Tot ce este necesar pentru a putea participa la aceste cursuri gratuite de marketing digital este sa ai o conexiune la internet, casti sau boxe si sa te loghezi pe link-ul primit la inregistrare. Nu trebuie sa instalezi nimic inainte de webinar!

Cine suntem noi

Suntem o agentie de marketing online care ofera servicii de web design, marketing online, dar si alte servicii de promovare precum Facebook, Google Ads etc.

Dispunem de o echipa de specialisti cu experienta in fiecare dintre serviciile pe care le oferim. Totodata oferim si o serie de cursuri la care te poti inscrie daca vrei sa inveti singur sa te promovezi online prin diferite modalitati.

Ai nevoie de mai multe informatii despre acest curs sau despre serviciile oferite? Contacteaza-ne!

Daca ai intrebari referitoare la aceste cursuri gratuite, nu ezista sa ne contactezi. Totodata iti putem oferi orice informatie ai nevoie despre celelalte cursuri oferite contra cost sau despre serviciile noastre de promovare online. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp la solicitare.

Pentru inregistrarea la curs este necesar sa completezi formularul de mai jos cu datele tale personale. Inscrie-te acum la unul dintre cursurile noastre gratuite de marketing digital!

Iar daca doresti sa te inregistrezi la un curs, foloseste formularul de mai jos pentru a-ti completa datele tale si vei primi link-ul de acces la conferinta online pe adresa de email furnizata in formular.

Inregistreaza-te acum si invata mai multe despre promovarea online de la profesionisti in domeniu! 

Formular inscriere la cursul online Gratuit

Nume Tau (necesar)

Adresa ta de Email (necesar)

Telefonul Tau (necesar)

Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971