Campanie SEO – ce este mai exact si cat costa

O campanie SEO reprezinta o serie de activitati pentru a imbunatati un website si pentru a promova un produs sau un serviciu.

Aceasta va deveni un beneficiu in momentul in care este implementata corect si respecta toate principiile SEO. O campanie SEO contribuie nu doar la cresterea traficului de pe site si vanzarilor de servicii/produse, ci si la o crestere a profitului companiei.

Campanie SEO – ce este mai exact si cat costa

Ce este o campanie SEO?

O campanie SEO se realizeaza prin pasi prestabiliti, pe care trebuie sa-i urmezi, cu scopul de a aduce intr-o pozitie favorabila un website, pe baza unor cuvinte cheie specifice domeniului de activitate. Pentru noi e important ca in urma unei cautari pe Google a cuvintelor cheie, website-ul tau sa apara printre primele pozitii.

Totusi, este de retinut faptul ca exista o diferenta intre o campanie SEO dedicata si un proces de optimizare SEO continuu. Intr-o campanie SEO ai obiective masurabile, in timp ce intr-un proces SEO continuu esti focusat/a pe perfectionarea website-ului in general.

Ce presupune o campanie SEO?

Implementarea unei campanii SEO construita corespunzator iti poate asigura clienti mai multi si implicit vanzari mai multe. Acest lucru duce apoi si la cresterea sanselor ca site-ul tau sa ajunga la un numar semnificativ de vizitatori, dar si la o crestere in pozitionarea motoarelor de cautare.

O campanie SEO implica mai multe etape, printre care:

  • Optimizarea website-ului;
  • Efectuarea unui Audit SEO;
  • Cercetarea si stabilirea unor cuvinte cheie potrivite pentru brand;
  • Crearea de content calitativ;
  • Monitorizarea si analiza competitiei;
  • Promovare online;
  • Masurarea rezultatelor pentru a vedea ce metoda da rezultate favorabile.

Cat costa o campanie SEO

Pretul unei campanii SEO depinde de cerintele pe care le ai si ce obiectiv iti propui sa realizezi printr-o campanie SEO. Daca te intereseaza cat costa o campanie SEO, vezi oferta de mai jos pusa la dispozitie de SEOmark.

Preturi servicii campanie SEO

Serviciile oferite de catre agentia de marketing online, SEOmark, contin atat optimizare pe site (ONsite), cat si in afara site-ului (OFFsite). Daca doresti sa apelezi la serviciile noastre, iata lista cu preturile acestora

Pachet Seo Basic

Pachetul de servicii Seo Basic este destinat pentru analiza cuvintelor cheie care au competitie mica sau pentru firmele mici. Acesta contine: 4 articole pe luna, trimiteri catre presa si link-uri cu valoare mica. Pretul pentru pachetul SEO basic este de 145 eur / luna / cuvant cheie / destinatie.

Pachet Seo Extins

Pachetul SEO extins este realizat pentru efectuarea analizei cuvintelor cheie care au competitie media sau pentru firmele medii. Daca alegi un astfel de pachet, vei beneficia de: studiu cuvinte cheie, realizarea structurii SEO, optimizarea destinatiei, 4-8 articole pe luna, trimiteri catre presa, link-uri cu valoare mica si link-uri cu valoare medie. Costul pentru un pachet SEO Extins este de aproximativ 500 eur / luna / cuvant cheie / destinatie.

Pachet Seo Maxim

Pachetul SEO Maxim este gandit pentru analiza cuvintelor cheie care au o competitie mare, dar si pentru companiile mari, care au concurenti pe masura. Daca alegi sa-ti construiesti o campanie SEO cu un pachet Seo Maxim, te vei bucura de: studiu cuvinte cheie, realizarea planului si structurii SEO, optimizarea destinatiei, optimizari all-site, peste 8 articole pe luna, trimiteri catre presa, link-uri cu valoare mica, extra Link-uri cu valoare medie si link-uri cu valoare mare. Acest serviciu costa aproximativ 2000 euro/luna.

Construieste o campanie SEO de succes

Alege sa fii prima optiune a clientilor tai si apeleaza la serviciile noastre pentru a-ti construi o campanie SEO performanta, care sa genereze rezultate favorabile pe termen lung. Ne poti contacta la numarul de telefon 0775.304.971 sau ne poti scrie la adresa de e-mail email@ad-web.ro

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971